Web Analytics

DNA a descoperit documente clasificate din dosare de evaziune, în fişetul fostului adjunct de la Poliţia Mioveni

de | 9.06.2021 11:37 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

Și în această săptămână, judiciariștii de la DNA Pitești au continuat să ridice documente din fișierul sigilat al fostului comandant adjunct de la Poliția Mioveni, comisarul Marius Aioanei. Vă reamintim că acesta a fost pus sub acuzare la mijlocul lunii trecute de către procurorii anticorupție pentru desfășurarea de activități comerciale incompatibile cu statutul de ofițer de poliție.

Ca să nu fie reținut, în ziua în care a fost dus la DNA, comisarul Marius Ioanei a și demisionat din poliție, scăpând astfel cu control judiciar. Interesant e că în fișetele fostului comandant adjunct de la Poliția Mioveni au fost descoperite o serie de documente cu regim clasificat, fie din dosare de evaziune, fie note de la SRI în legătură cu aceste dosare.

Întrebarea logică e ce căutau documente din dosare la comisarul Ioanei în fișet și la ce le-ar fi putut folosi acesta? Nu cumva în scop de șantaj al unor oameni de afaceri? Mai ales că documentele vizau firme potente din domeniul balastierelor, construcției de drumuri și din industria panificației. Suspansul, ca și dosarul, continuă, asta e tot ce vă putem spune deocamdată.

Citește și Subcomisarul Marius Aioanei îi făcea „lichele” pe jurnalişti pe contul de Facebook…

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii