Web Analytics

„Sunt foarte dezamăgit de domnul deputat Mircea Drăghici”

de | 3.09.2015 17:56 | Politica si Administratie

# Preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, despre presiunile pentru schimbarea directorului de la RAR, Nicolae Albu # Președintele PSD Pitești este foarte supărat pe colegul de partid, care și-a manifestat pe față intenția de a schimba mai mulți directori de instituții deconcentrate din județul Argeș, printre care și pe cel de la RAR, Nicolae Albu.

# Domnule președinte, există un scandal în PSD care a răbufnit și la ședința de Birou Executiv de săptămâna trecută, provocat de faptul că deputatul Mircea Drăghici intenționează să schimbe mai mulți directori de deconcentrate din județ, în locul cărora vrea să aducă oameni de-ai lui.  Și mă refer la Nicolae Albu, directorul de la RAR, pe care  îl vrea neapărat schimbat. E adevărat?
– Eu așa am înțeles!
# Bun, dar în ce context și în ce  calitate poate deputatul Drăghici să schimbe directorul de la RAR?
– Domnule, declarația mea este simplă. Eu am crezut că vorbele acelea legate de faptul că ne interesează să avem profesioniști în diverse locuri nu sunt doar vorbe aruncate așa, în vânt. Și eu văd că nu suntem în stare să facem nimic, dar ne mai batem joc și de oamenii pe care îi avem. Domnul director de la RAR este un profesionist acolo, nu are nicio legătură cu știu eu ce, e apreciat la nivel național, am înțeles că este locul II-III pe țară etc. Domnul Mircea Drăghici asta a înțeles el să facă acolo, în Parlament. Ce să facem? În rest, că tot am văzut că au apărut interpretări în presă,  n-am discutat la respectiva ședință nici ce i se întâmplă domnului Drăghici cu dosarul, dar nici ce li se  întâmplă altora din cauza lui… Acesta este dl. Drăghici! Ce să-i faci?
# S-a mai spus în respectiva ședință de Birou Executiv și că dl. director Albu a fost chemat la dl. Drăghici acasă, la vila acestuia de la Curtea de Argeș.
– Da… Nu știu! Nu știu!
# Și că directorului Albu i s-a cerut o sumă lunară drept donație pentru partid, dacă vrea să-și păstreze funcția de director.
– Nu am auzit de așa ceva! Nu știu de lucrurile ăstea! Acestea sunt chestii care mă depășesc!
# Cum comentați intenția dlui Drăghici de a schimba și alți directori din județ? Tot în presă a apărut că i-a pus gând rău și directorului de la Finanțe, Petre Cojocaru.
– Comentariu meu este foarte simplu. Sunt foarte dezamăgit de domnul deputat Drăghici. Acesta este singurul meu comentariu!

„Ministerul sportului este un minister PSD și noi habar nu aveam că era acolo un post vacant de secretar de stat”

# Este adevărat că de acum înainte s-a stabilit, și tot la ședința de săptămâna trecută, că orice schimbare de directori să fie discută la partid și să aibă girul Biroului Executiv?
– Da, în cazul în care există o anumită propunere pentru o funcție de genul acesta, ea trebuie să se discute în biroul permanent al partidului. Aceasta a fost decizia luată în biroul permanent și așa s-a votat.
# Dle președinte, pentru că tot am vorbit despre schimbările de directori, vă întreb dacă aveți pregătit pe cineva și pentru Direcția de sport?
– În locul dlui ministru secretar de stat Bughiu? Ce să vă spun, a fost o surpriză totală și pentru noi această numire. Pentru că nu am discutat absolut nimic înainte, la partid, despre această funcție pentru domnul Bughiu. Avem și noi, în PSD Argeș, destui profesori de sport cu rezultate și care cred că erau foarte buni pe postul de ministru secretar de stat, dar așa se întâmplă… Nu știu cine face aceste nominalizări! Ministerul sportului este un minister PSD și noi habar nu aveam că era acolo post vacant de secretar de stat. Dar e ceva normal pentru noi, pentru PSD Argeș, în ultima vreme, să nu știm chiar nimic! Marius Ionel

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii