Web Analytics

Ștefania Lazăr, una dintre handbalistele CS Dacia Mioveni 2012 s-a operat cu succes la Spitalul Orăsenesc Mioveni

de | 24.02.2022 10:08 | Actualitate, Sport

Handbalista Ștefania Lazăr s-a operat cu succes la Spitalul Orășenesc din Mioveni. Intervenția a fost realizată de către  dr. Cătălin Stoian, specialist ortoped al Compartimentului Ortopedie și Traumatologie, medic cu o vastă arie de expertiză, care a realizat  intervenții în premieră pentru Spitalul Orășenesc din Mioveni. În urma investigațiilor clinice și imagistice s-a stabilit diagnosticul de leziune complexă menisc extern și chist parameniscal extern, pentru care s-a practicat meniscectomie parțială și decompresie chistica prin abord artroscopic. Operația a fost o reușită, iar sportiva clubului din Mioveni a început deja exercițiile de recuperare.

Citește și: Un băiețel israelian s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22, într-un salon în care erau 22 de grade

Reamintim că medicul Cătălin Stoian este absolvent al UMF ”Carol Davila” București, a efectuat stagiul de rezidențiat la cel mai mare centru de ortopedie din țară- Spitalul Foișor din București și timp de doi ani a colaborat cu această unitate medicală, dar și cu Spitalul CF2 București și Regina Maria din Capitală.

Pentru consultații este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie, iar cei interesați se pot programa la numărul de telefon 0372.791.212.

Citește și: Veste bună pentru iubitorii de muzică rock din Piteşti! Trooper va susţine un concert pe scena Teatrului Davila

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *