Veste bună pentru iubitorii de muzică rock din Piteşti! Trooper va susţine un concert pe scena Teatrului Davila

de | 23.02.2022 15:42 | Actualitate, Cultura, Home

Trooper reîncepe seria concertelor, după doi ani de pandemie. Vineri, 29 aprilie 2022, vot cânta pe scena Teatrului Davila din Piteşti.

Citeşte şi: Primarul Cristian Gentea a notificat Ministerul Mediului în legătură cu Pădurea Trivale. „Eu o văd pădure-parc pe toată”

După o lungă perioadă în care am stat departe de scenă, după doi ani în care am fost nevoiți să amânam zeci de concerte, după mult prea mult timp la distanță de voi, a venit momentul să cântam din nou împreună. Anunțăm astăzi o primă serie de concerte. Vor urma și alte orașe.
Sperăm să ne vedem cu voi în cât mai multe locuri! Stay Trooper!” au anunțat componenții formației.Ei vor fi la Pitești, pe scena Teatrului Davila, vineri, 29 februarie, de la ora 19,00. Poți cumpăra bilete de pe iabilet.ro

În cei 26 de ani de activitate Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc. Piese ca „Destin”, „Strigăt”, „Amintiri”, „Tari ca munții”, „Trec anii”, „Rădăcini de dor” sau „În ziua a opta” au devenit adevărate imnuri pentru generatii intregi de ascultatori.

Citeşte şi: Deputatul Moșteanu despre primarul din Iași: ”Mihai Chirică este cu un picior în puşcărie”

Acest articol este despre: aprilie,bilete,concert,pitesti,rock,scena,teatru

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole