Web Analytics
scris miercuri, 28.03.2018

Spitalul Monza îşi face clinică-butic în Piteşti

12 MonzaSpitalul Monza, parte a grupului italian Policlinico di Monza şi Centrele Ares, specializate în domeniul cardiologiei, au lansat reţeaua de clinici-butic de cardiologie Ritmico, o investiţie de 4,5 milioane de euro, în urma căreia în următorii cinci ani vor fi deschise cel puţin 30 de clinici în oraşele mici şi medii pentru investigarea şi diagnosticul afecţiunilor cardiovasculare.

Spitalul Monza îşi face clinică-butic în Piteşti

„Proiectul Ritmico a fost dezvoltat datorită unei nevoi reale a pacienţilor de a accesa servicii medicale de calitate, cât mai aproape de domiciliul acestora. Cu această ocazie, vor putea beneficia de toata gama de investigaţii cardiologice necesare atât pentru prevenţia, cât şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare. Acest proiect face parte din strategia de dezvoltare naţională a Spitalului Monza din următorii ani, prin care ne propunem să fim mai aproape de pacienţii care solicită serviciile noastre“, a spus Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza.
Prima clinică a fost deschisă la Giurgiu, cu o suprafaţă de 120 mp, iar pe lista de oraşe urmează şi Constanţa, Bucureşti, Focşani, Buzău, Piteşti, Brăila, Călăraşi. Investiţia în fiecare clinică este de aproximativ 120-150.000 de euro.
Spitalul Monza, cel mai mare spital privat specializat în chirurgie cardio-vasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro (116 milioane lei), un avans de 50% faţă de 2016. În cinci ani, de când spitalul activează pe piaţa românească, afacerile operatorului privat au crescut de opt ori. Centrele Ares, specializate în domeniul cardiologiei şi radiologie, intervenţionale, dezvoltate de mai mulţi medici români, au ajuns în 2017 la afaceri de 28 de milioane de lei, în creştere cu peste 50% faţă de anul precedent.

Distribuie!

0 Comentarii