Web Analytics
scris joi, 24.11.2022

Spitalele au mai mult timp să depună cererile de finanțare a proiectelor din PNRR

Ministerul Sănătății a anunțat că prelungește până în decembrie termenul de depunere pentru proiectele din Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Termenul a fost prelungit până la jumătatea lunii decembrie. Reprezentanții ministerului au anunțat că măsura a fost luată „pentru a veni în sprijinul unităților sanitare în vederea depunerii cererilor de finanțare a proiectelor din cadrul Componentei 12 – Sănătate, aferente Planului Național de Redresare și Reziliență al României”. Proiectele care pot fi depuse vizează infecțiile nosocomiale și unitățile de asistență medicală ambulatorie.

Spitalele au mai mult timp să depună cererile de finanțare a proiectelor din PNRR

Citește și: DNA, din nou la Spitalul Câmpulung

Ministerul Sănătății a prelungit termenul de depunere, după cum urmează: Investiția specifică: I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale – termen de depunere 16 decembrie 2022; Investiția specifică: I1.3. Unități de asistență medicală ambulatorie – termen de depunere 16 decembrie 2022”, scrie în comunicatul Ministerului Sănătății.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...