Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Spălare de rufe în public după declaraţia ”AUR”-istă a lui Lasconi. Răzbunarea fiicei „abandonată” de mamă

Dacă pentru Elena Lasconi familia înseamnă un bărbat, o femeie, copil, pisică…, pentru fiica ei acest lucru provoacă dezgust! Ținută, oarecum, departe de atenția publică, Oana Lasconi a răbufnit după trei ani de când mama ei, primărița Câmpulungului, are reflectoarele ațintite asupra ei mai ceva ca pe vremea când prezenta știri. Declarațiile Elenei Lasconi, făcute la emisiunea ”Insider Politic” de la Prima TV, care au relevat susținerea pentru familia tradițională, acelea au determinat ieșirea la rampă a fiicei trăitoare pe malul Senei.
Dincolo de răbufnirea Oanei Lasconi privitoare la subiectul delicat al comunității LGBTQ+, asta însemnând colectivitatea curcubeului sexual, este de evidențiat mesajul transmis de aceasta ulterior, în limba engleză, după ce, la rândul ei, a avut parte de reacții.

Spălare de rufe în public după declaraţia ”AUR”-istă a lui Lasconi. Răzbunarea fiicei „abandonată” de mamă

„Mi s-a spus că nu trebuia să fac acele declarații publice, că era o chestie între mine și mama. Dar am suferit destul, acum e timpul să vorbesc. Am fost efectiv forțată să spun că există o relație excelentă între noi. Spune peste tot că m-a crescut de una singură… Nu ea m-a crescut! Nu… Ea m-a abandonat… Acesta este adevărul”, a transmis fiica Elenei Lasconi, ca un gest de răzvrătire tinerească și de răzbunare.
Și nu se mai oprește din comunicare, în timp ce Elena Lasconi s-a rezumat la a explica faptul că totul ține de nuanțe. Oana Lasconi a anunțat că este pe cale să se transforme dintr-un „războinic de tastatură” într-un politician real.

Citește și Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale. „Cu mintea de acum, nu m-aș fi căsătorit deloc”

Între pro, contra și făcătură

În mod evident, situația creată prin declarațiile mamei și fiicei, plus cele venite din zona politică au provocat crearea unor tabere de susținători și de hateri. Pe de o parte sunt cei care au rezonat cu spusele Elenei Lasconi, acel mesaj de tip „AUR”-ist. De cealaltă parte, adepții diversității de gen critică poziția primăriței de la Câmpulung. Însă există și o altă categorie de opinie, cea care etichetează întreg scandalul ca fiind o făcătură. Baza este constituită de antecedente, ultimele luni marcând o revenire a lui Lasconi sub reflectoare, de când s-a anunțat poziționarea ei pe primul loc al listei de candidaturi USR pentru Parlamentul European.

Lasconi, eject, Ciucă, nu

Afirmațiile Elenei Lasconi au provocat deranj și în USR. Președintele Cătălin Drulă și primărița Clotilde Armand au fost printre cei care nu au înghițit ușor spusele edilului de la Câmpulung. Așa s-a ajuns ca duminică seara să se comunice excluderea lui Lasconi din rândul candidaților la alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, a doua zi, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis că partidul liberal susține familia tradițională. Ciucă va candida la alegerile prezidențiale.
C.I. Butoiu

Citește și Elena Lasconi, reacție la acuzațiile fiicei: „Va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”

Citește și Lasconi şi şantajul PNL! Primăriţa s-a întâlnit cu Ruşanu şi Ben-Oni Ardelean la Ciobănaşu’

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *