Web Analytics
scris luni, 06.11.2023

Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale. „Cu mintea de acum, nu m-aș fi căsătorit deloc”

Elena Lasconi a povestit în cadrul unui interviu cele două drame majore prin care a trecut în viața sa: copilăria și divorțul.

Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale. „Cu mintea de acum, nu m-aș fi căsătorit deloc”

Citește și: Fiica Elenei Lasconi, despre relația cu mama ei: „Nu m-a crescut. Nu a făcut-o. M-a abandonat”


Fosta vedetă de la PRO TV, Elena Lasconi, a mărturisit că familia sa avea o condiție materială greu de îndurat. „Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoși”, a spus Elena Lasconi.

Citește și: Scandalul Lasconi aruncă în aer alianța USR – PMP – Forța Dreptei


În anul 1990, Elena Lasconi credea că și-a întâlnit marea iubire, dar avea să treacă printr-o nouă dramă. La doi ani de când s-a căsătorit, a devenit mamă pentru Oana, dar când fiica sa avea 2 ani, a ajuns la divorț. „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam multe, că aveam păreri pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au. Dar am făcut facultate după divorț”, a povestit Elena Lasconi, conform Can Can.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită