Web Analytics
scris miercuri, 01.11.2023

Lasconi şi şantajul PNL! Primăriţa s-a întâlnit cu Ruşanu şi Ben-Oni Ardelean la Ciobănaşu’

Redevenită atracție pentru presa națională, după ce a fost pusă în fruntea listei de candidați USR pentru alegerile europarlamentare de la anul, primărița Câmpulungului își expune în modul propriu și personal trăirile, dorințele și amintirile. Ultima apariție pe sticla de nivel național a fost la Digi24, acolo unde Elena Lasconi a readus în atenție fapte despre care susține că s-ar fi petrecut după ce a început procesul declanșat de Prefectura Argeș pentru anularea autorizației de construire care a stat la baza lucrărilor de reabilitare a Bulevardului ”Pardon”.

Lasconi şi şantajul PNL! Primăriţa s-a întâlnit cu Ruşanu şi Ben-Oni Ardelean la Ciobănaşu’

Elena Lasconi, primarul care face istorie la Câmpulung și înmulțește banii la buget de 45 de ori, apoi se împrumută, a declarat, în timpul emisiunii ”În fața ta”, că au existat tentative de a o forța să intre în PNL. ”Am primit propuneri de la alte partide, pe sistem mafiot”, a susținut primărița, referirea fiind la PNL și la oameni de partid sau din anturaj politic precum Alina Gorghiu, Radu Perianu, Dan Radu Rușanu și Ben-Oni Ardelean.
Spune edilul Câmpulungului că totul s-a petrecut imediat după ce a început procesul pentru Bulevardul ”Pardon” și că șantajul a constat în constrângerea ei de către cei patru în scopul intrării în PNL în schimbul renunțării la litigiul inițiat de Prefectură. ”Așa procedează mafia”, a spus Lasconi, caracterizând tentativa liberală de cooptare în partid.

Citește și Ce nu ştiau câmpulungenii şi află din ziarul USR: Elena Lasconi este primarul unui oraş fericit!

Două tentative cu echipe de doi liberali

Episodul unu s-ar fi petrecut la Primăria Câmpulung, cu Lasconi de-o parte, Alina Gorghiu, pe atunci, în 2022, doar senator și președinte PNL Argeș, și prefectul Radu Perianu, pe de altă parte. A fost prima tentativă eșuată, primărița refuzând trădarea USR-ului. În treacăt fie spus, problema creării unei relații între Lasconi și PNL s-a pus și înainte de alegerile locale din 2020, atunci liberalii câmpulungeni fiind cei care nu au agreat legătura cu viitoarea primăriță.
Episodul doi s-a consumat la Restaurantul ”Ciobănașu” din Câmpulung, acolo unde mesageri ai PNL ar fi fost Dan Radu Rușanu, fost parlamentar PNL, și deputatul Ben-Oni Ardelean, care între timp a părăsit PNL-ul. Ardelean este originar, ca și Lasconi, din județul Hunedoara, acesta fiind un atu pe care ar fi mizat liberalii în noua tentativă de corupere politică a Elenei Lasconi. Doar că finalul a fost similar celui înregistrat la prima tentativă.
C.I.B.

Citește și Lasconi deschide, oficial, lista la europarlamentare

Citește și Curtea de Conturi o taxează pe primăriţa Lasconi privind contractele pentru „Câmpulung 500”: „Contractul de achiziţie publică a fost divizat în trei contracte de valoare mai mică”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *