Web Analytics

Sorin Căprărescu, team manager-ul echipei de baschet a Piteştiului: „Un obiectiv realist anul acesta va fi locurile 1-6”

de | 22.09.2022 12:55 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre transferurile din ultima perioadă, despre bugetul echipei și despre obiectivele din acest an, Sorin Căprărescu, team manager-ul echipei de baschet a Piteștiului ne-a declarat: ”Am făcut transferuri bune în ultima perioadă, echipa este mult schimbată față de anul trecut. Echipa se află pe drumul cel bun, avem jucători noi, sunt jucători cu experiență, jucători consacrați și sperăm să facem lucruri bune și anul acesta. Va fi foarte greu ținând cont de faptul că foarte multe echipe și-au mărit bugetele față de anul trecut, așa cum ar fi Dinamo, Rapid, CSM Constanța sau CSM Ploiești. În ceea ce ne privește, bugetul este cam același ca anul trecut, dar am mai pierdut un sponsor care nu a vrut să mai continue alături de noi.

Avem în continuare un sponsor important care continuă alături de noi, care ne este sponsor de 5-6 ani de zile. Ca și buget, ne-ar mai trebui ceva din sponsorizări, dar este foarte greu în zona aceasta, la noi, față de vestul țării. Sperăm ca pe parcurs să mai aducem lângă noi doi, trei sponsori potenți financiar ca să putem să completăm bugetul pus la dispoziție de Primărie și Consiliul Local Pitești. Obiectivul trasat de conducerea clubului este tot locurile 1-4, dar este foarte greu de îndeplinit. Sperăm să-l îndeplinim, dar, din punctul meu de vedere un obiectiv realist va fi locurile 1-6. În ceea ce privește Cupa României, la această competiție este același regulament ca anul trecut, cu doi jucători români în teren pe toată perioada meciului, dintre care unul să fie Under 23. Este un sistem diferit față de anul trecut.

Acum s-au format 6 grupe de câte trei echipe, se fac turnee la câte o echipă acasă, cea care a câștigat licitația la fiecare grupă. Noi suntem în grupă cu Ploieștiul și cu Oradea, iar Ploieștiul a câștigat licitația. Turneul va fi între 1-3 octombrie la Ploiești. Se califică prima echipă din fiecare grupă și cele mai bune două locuri doi din cele 6 grupe. Se va face Final 8, cu meciuri eliminatorii, fără cap de serie. Obiectivul nostru în această competiție este să ajungem în acest Final 8”.

Citește și Baschetbalistele UPIT au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la ”Universitarele Europene”

Citește și Sorin Căprărescu, team manager BCM U Piteşti: ”Ne dorim să depăşim medalia de bronz de anul trecut”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Gentea visează cai verzi pe pereti.La baschet,ca la fotbal, se pricepe la toate sporturile nea Gentuta al nostru.Dar a conduce o primărie, se pricepe?Asa se va vedea in noul sezon 2024-2028Sper s nu iti mai vad mecla pe acolo.PUSSY!!😂😋🤔😤

    Răspuns
  2. Cumva joaca bugetele la baschet?
    Ati fost capabili sa faceti selectie potrivita?
    Ati adus jucatori de lot care pot contribui in linia doi?
    ,,Speram sa….’’ arata multa neincredere.
    Macar luati bani din tarifarea corecta a biletelor (12-15 lei minim) daca campanii de abonamente sau aducerea de sponsori nu le puteti realiza.
    Pe la cursuri/scoala ati mai fost?
    Invatarea pe tot parcursul vietii nu e o rusine.

    Răspuns
    • Ma refer la management si marketing sportiv.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *