Web Analytics

Sorin Căprărescu, team manager BCM U Piteşti: ”Ne dorim să depăşim medalia de bronz de anul trecut”

de | 10.03.2022 13:00 | Actualitate, Sport

Week-end-ul trecut, BCMU Pitești a obținut a opta victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin, afându-se pe locul doi al ierarhiei. Întrebat despre această performanță, despre obiectiv și despre următoarele partide, Sorin Căprărescu, team managerul clubului piteștean, ne-a declarat: ”Au fost niște victorii pe care le-am obținut cu greu, suntem pe un trend crescător, de la etapă la etapă echipa joacă din ce în ce mai bine. Au fost și meciuri cu echipe din a doua parte a clasamentului, dar și echipe din prima parte a clasamentului. Au fost victorii importante, care ne asigură un loc în primele patru înainte de începerea play-off-ului. Obiectivul rămâne același, și anume locurile 1-4.

Este foarte greu să ne gândim la titlu. Suntem o echipă care ne vedem de treaba noastră, luăm fiecare meci pas cu pas, să câștigăm meciul care urmează. În martie avem multe meciuri de jucat, iar următorul este contra vicecampioanei României, CSM Oradea. Este un meci mai greu decât cel de la Craiova și nu subestimăm deloc echipa din Craiova. În funcție de rezultatele pe care le-a avut până acum cu Oradea, această echipă este una favorită, chiar dacă jucăm pe teren propriu, dar noi vom aborda cu maximă seriozitate această partidă.

Citește și Sorin Căprărescu, team manager BCM U FC Argeş Piteşti: ”Cei cinci jucători de la noi au luat coronavirusul de la jucătorii Timişoarei”

Deși se află sub noi în clasament, meciul este extrem de greu. Este știut faptul că Oradea joacă în cupele europene și, dacă vor trece de echipa din Danemarca, se vor califica în Final Four-ul acestei competiții europene. Atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic ne dorim să depășim performanța de anul trecut, și anume aceea de medalie de bronz, dar este foarte greu, mai ales că după meciul de la Craiova am ieșit puțin șifonați, în sensul că am pierdut un jucător pe care nu-l vom mai putea folosi o bună perioadă de timp.

A fost o fază în care un jucător al echipei din Craiova a făcut puțin exces de zel și i-a fracturat unui jucător de-al nostru degetul mare de la mâna stângă. Acum are mâna în ghips și este 3 luni de zile ieșit din joc. O să urmeze o perioadă dificilă, meciuri importante pentru noi, dar cu echipa pe care o avem în continuare sperăm să obținem cât mai multe rezultate pozitive”.

Citește și Baschet în vremuri de coronavirus. Interviu cu Sorin Căprărescu, team manager la BCM U Piteşti: „Jucătorii au contractele reziliate, sunt la casele lor. Iar staff-ul – în şomaj tehnic”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *