Web Analytics
scris vineri, 03.11.2023

Singura Orchestră de Salon din România vine la Filarmonica Piteşti! Intrarea este liberă

La Filarmonica Pitești va avea loc concertul „TIMELESS MOOD”, cu muzică de salon şi armonii pop-rock, luni, 6 noiembrie, de la ora 19:00. Alături de MH Orchestra, singura orchestră de muzică de salon din România, vor urca pe scenă soprana Oana Maria Şerban şi tenorul Florin Budnaru. Printre piesele din program se regăsesc Valsul nr 2 de Shostakovich, Carusso, alături de refrene fără vârstă precum „My Way,” „La Vie En Rose” sau „Time To Say Goodbye”. Intrarea este liberă.

Singura Orchestră de Salon din România vine la Filarmonica Piteşti! Intrarea este liberă

Citește și În 2008, o carte a salvat Grădina Zoo din Pădurea Trivalea de la desfiinţare!


Potrivit lui Radu Petrovoci, fondator MH Orchestra, „TIMELESS MOOD a luat naştere din dorinţa de a face cunoscut conceptul de muzică de salon şi de a dezvolta gustul publicului pentru muzica cultă. Venim cu această abordare inovatoare, în care sălile de concerte vor fi deschise tuturor, intrarea fiind liberă, iar programul va fi elaborat de aşa manieră încât să aducă în faţa publicului atât secvenţe clasice foarte cunoscute cât şi melodii pop-rock, reorchestrate simfonic.”

Radu Petrovici, iniţiatorul proiectului completează: „Publicul va avea oportunitatea de a se bucura de un program muzical diversificat, în care sunetele clasice şi moderne se vor întrepătrunde şi tranziţia de la capodopere ale muzicii culte la piese din topuri pop-rock va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției muzicii în timp”, se arată într-un comunicat de presă.

Citește și 3 Noiembrie 1954: S-a stins din viaţă pictorul Henri Matisse, autorul picturii celebre „La Blouse Roumaine”
Evenimentul este organizat de Asociația Maestrul Hiram (http://www.mh- orchestra.com) şi finanţat de Ministerul Culturii. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 18:00.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *