Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu: „Vom sprijini legislativ proiectele tinerilor ce pot produce efecte benefice pentru societate”

de | 11.11.2015 16:59 | Politica si Administratie

În perioada 6-8 noiembrie s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului din Bucureşti a VII-a ediţie a proiectului educativ „Parlamentul Tinerilor”, organizat de Asociaţia Pro Democraţia şi Camera Deputaţilor. Tinerii implicaţi în proiect au putut participa la o simulare a procesului decizional din Parlamentul României, pe grupuri şi comisii parlamentare, precum şi în plen. Programul este finanţat de către Fundaţia Hans Seidel.
Tinerii care au luat parte la eveniment s-au întâlnit şi cu parlamentari. Din partea PSD au fost prezenţi la manifestări deputaţii Simona Bucura Oprescu, purtător de cuvânt al Grupului Deputaţilor PSD, Gabriela Podaşcă şi Mihai Sturzu.
„Tânăra generaţie îşi arată interesul pentru viaţa publică, pentru politică, pentru bunul mers al societăţii şi cere schimbări profunde în România. Sunt sigură să semnalul a fost bine receptat de către toate formaţiunile politice şi nu numai. Noi, parlamentarii, le stăm tinerilor la dispoziţie cu orice informaţie şi, în acelaşi timp, le transmitem că aşteptăm propunerile şi soluţiile lor. Le vom sprijini din punct de vedere legislativ în măsura în care sunt viabile şi pot produce efecte benefice pentru societate”, a fost mesajul transmis de către deputatul Simona Bucura Oprescu.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii