Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu, realeasă membru al Comitetului Director al Reţelei femeilor parlamentare

de | 14.07.2022 13:40 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În cadrul celei de-a 47-a sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), care s-a desfășurat între 6 și 9 iulie la Kigali, în Rwanda, deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost realeasă în funcția de membru al Comitetului Director al Reţelei femeilor parlamentare, numire care o onorează.
„În cadrul celor 3 zile de lucrări au avut loc dezbateri, dar și organizarea de alegeri pe mandate pentru o perioadă de doi ani, atât pentru funcţia de preşedinte al APF, cât şi pentru toate funcţiile din cadrul organizaţiei.

Delegaţia Parlamentului României la APF a fost condusă de președintele acesteia, deputatul Florin Alexandru Alexe, căruia îi mulțumesc pentru sprijin și dedicare.
Francofonia înseamnă 300 de milioane de oameni răspândiți pe cele cinci continente care împărtășesc o limbă comună – franceza, iar în cei 10 ani de când fac parte din familia Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză am acţionat în repetate rânduri pentru strângerea relaţiilor de colaborare, pentru schimbul de idei şi întărirea relaţiilor administrative şi comerciale”,
a transmis deputatul PSD de Argeș.

Citește și Deputat Simona Bucura-Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor!”

Citește și Simona Bucura Oprescu: “Am trăit momente de emoție și bucurie la Mănăstirea Glavacioc”


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *