Web Analytics

Deputat Simona Bucura-Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor!”

de | 7.07.2022 14:10 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a transmis un comunicat de presă despre o măsură menită să ajute femeile antreprenor.
„Bani pentru femeile antreprenor! Întreprinderile mici și mijlocii (IMM), inclusiv microîntreprinderile, care sunt conduse de femei vor putea cere statului un ajutor de până la 200.000 de lei dacă înființează noi locuri de muncă. Măsura este prevăzută într-un proiect de ordin inițiat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) pentru aprobarea procedurii de implementare a programului «Femeia Antreprenor». Aceasta face parte dintr-un proiect de stimulare a firmelor să promoveze femei în funcții de conducere.

Pentru perioada 2022-2027, programul are un buget estimat de 1 miliard de lei, din care ar urma să fie finanțate 5.000 de antreprenoare.
Conform celor mai recente date ale Oficiului Național al Registrului Comerțului, dintre cele 38.297 de persoane împuternicite la conducerea persoanelor juridice active din județul Argeș, 13.641 sunt femei, ceea ce reprezintă 35,64% din total. Detalii privind acest proiect pot fi obținute accesând link-ul http://turism.gov.ro/web/2022/06/24/proiect-de-procedura-2/”,
a transmis deputatul PSD de Argeș.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Muscelul rămâne capitala iei româneşti”

Citește și Simona Bucura Oprescu: „Se deschide apelul de proiecte pentru construcţia de creşe finanţate prin PNRR”


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *