Web Analytics
scris luni, 03.07.2023

Și totuși, Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș!

Luni, 3 iulie, mai exact cu o jumătate de oră în urmă, Bogdan Rusu (33 de ani) a semnat, totuși, un contract cu FC Argeș și va activa la gruparea alb-violetă, în Liga a II-a de fotbal!

Și totuși, Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș!

Citește și: La FC Argeș a ajuns și un bulgar, fost jucător la Cernomoreț Burgas

Deși spunea că încă nu știe ce va face, că a mai primit și alte oferte pe care le va analiza, fostul atacant de la CS Mioveni, transferat la FCSB și revenit la galbeni-verzi, face de luni, 3 iulie, parte din lotul FC Argeș, el fiind dorit cu insistență de noul antrenor, Alexandru Pelici.

Din surse sigure, clubul din Trivale urmează să-l prezinte în curând, chiar în această după amiază, pe Bogdan Rusu în mod oficial.

Update. Știre confirmată

La câteva minute după publicarea știri respective, clubul alb-violet a confirmat mutarea, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Potrivit acestui comunicat, „în stagiunea 2020/21, brașoveanul a fost transferat de cei de la CS Mioveni. A marcat de nouă ori în 24 de partide, reușind promovarea chiar împotriva Sibiului, fosta sa echipă. În 2021/22 a marcat de nouă ori în 36 de partide, fiind unul dintre principalii artizani ai menținerii în prima ligă a galben-verzilor.

Sezonul trecut a început foarte bine pentru Bogdan. A reușit o dublă în meciul cu CFR Cluj, pierdut de argeșeni cu 4-2. Evoluţiile sale bune din sezonul 2021/22, în care punctase de 9 ori, dar și dubla cu CFR din etapa a treia, l-au adus în atenţia FCSB-ului, care l-a transferat la începutul lunii august a anului trecut. Pentru roș-albaștri a jucat 13 meciuri în toate competițiile, opt fiind în UEFA Conference League. A revenit în iarnă la CS Mioveni, pentru care a punctat de cinci ori în 18 partide. În total, în cele 34 de meciuri disputate sezonul trecut, a marcat de șapte ori și a oferit trei pase decisive”.

Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet! – este mesajul publicat pe argesfc.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *