Web Analytics

Şerban Valeca: „PSD va continua proiectele bune pentru România!”

de | 20.06.2019 13:25 | Politica si Administratie

Alegerile europarlamentare au trecut, iar acum este momentul unoreevaluări care să conducă la o strategie corectă pentru alegerile care urmează. În Argeş, PSD şi-a reconfirmat poziţia de lider între actorii de pe scena politică judeţeană, însă rezultatele – coroborate cu cele de la nivel naţional – nu sunt deloc de natură să mulţumescă echipa PSD. Nu este acum momentul pentru a găsi vinovaţi sau pentru a arunca vina în spatele unuia sau altuia. Este un rezultat pe care şi-l asumă toată lumea responsabilă din PSD, cea mai importantă fiind identitificarea elementelor şi greşelilor care au condus către acesta.

„Vedem unde s-a greşit, vedem ce putem face pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni să iasă la vot”

„Ţin în primul rând să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în noi şi ne-au acordat votul. Pe de altă parte, PSD rămâne o echipă unită în Argeş. Am strâns deja rândurile şi gândim în perspectivă. Facem o evaluare a tuturor factorilor care au influenţat într-un fel sau altul rezultatul alegerilor, vedem unde s-a greşit, vedem ce putem face pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni să iasă la vot şi să fim noi prima opţiune de o manieră la fel de consistentă ca în alţi ani.
Desigur, se vor schimba elemente legate de mesaje, de comunicare şi de mobilizare a electoratului, având în vedere aici şi tinerii, şi pensionarii, şi angajaţii de la stat, şi pe cei de la privat, deoarece pentru toate categoriile am luat măsuri bune care s-au reflectat în creşterea nivelului de trai. Rămânem o echipă redutabilă în Argeş şi sunt convins că şi la nivel naţional se vor găsi soluţiile cele mai bune pentru redresare şi pentru a continua proiectele bune începute pentru România!”, ne-a declarat ing. Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş şi vicepreşedinte al Senatului României.
Silviu Răuţă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii