Pugilista musceleană, Claudia Nechita calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

de | 7.06.2021 10:17 | Actualitate, Home, Sport

Succes de răsunet pentru pugilista musceleană Claudia Maria Nechita, componentă a lotului național de box al României care și-a asigurat biletele pentru Olimpiada de la Tokyo. Elevă a antrenorilor Ilarie Petrescu și Gheorghe Vlad, Claudia Maria Nechita, a descoperit frumusețea sportului din careul magic la Clubul Sportiv Muscel unde a făcut performanțe care au propulsat-o în scurt timp, în lotul național de box. Pugilista originară din municipiul Câmpulung, legitimată în prezent la CSA Steaua Bucureşti, s-a impus în turneul preolimpic de la Paris și va reprezenta România, dar mai ales Câmpulungul la JOCURILE OLIMPICE de la Tokyo.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...