Se caută finanţare pentru reabilitarea Pieţei Centrale din Câmpulung

de | 15.08.2013 09:06 | Politica si Administratie

Societatea patronată de Consiliul Local Câmpulung,  SC Pieţe şi Servicii Comunitare Muscel SRL, este aproape unica societate din municipiu ce înregistrează profit în aceste vremuri. Şi cu toate acestea, potrivit administratorului societăţii, Ionel Vlădescu, banii nu sunt de ajuns pentru investiţiile majore. La ora actuală se află în lucru proiectul pentru reabilitarea pieţei centrale, care potrivit calculelor estimative ar costa circa un milion de euro, sumă pe care Pieţe şi Servicii Comunitare Muscel nu o are, nefiind şanse să o obţină nici de la bugetul local.
„Voi face ceea ce pot prin forţe proprii. La ora actuală avem în cont zece miliarde de lei vechi şi vom vedea de unde vom obţine şi restul pentru a acoperi valoarea investiţiei la reabilitarea pieţei centrale. Vom mai căuta şi alte surse pentru mărirea veniturilor, care la ora actuală sunt la un miliard pe lună. Să trecem de faza de proiect şi vom vedea de unde obţinem diferenţa de bani.”, ne-a declarat administratorul Ionel Vlădescu.
De asemenea, la finele săptămânii trecute a fost definitivată şi lucrarea la parcări. Piaţa Centrală beneficiind acum de 110 locuri de parcare cu plată, ca o nouă sursă frumuşică de majorare a veniturilor societăţii.    Ioana Ştefan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii