Web Analytics

Școlile din Argeș, pregătite pentru începerea noului an școlar. Se va verifica situația unităților școlare

de | 30.08.2021 17:53 | Actualitate

La nivelul județului Argeș, unitățile școlare sunt pregătite pentru începerea noului an școlar iar începând cu data de 01.09.2021 se vor face inspecții în teritoriu pentru a se verifica în fapt situația unităților școlare.
Totodată, a fost supusă discuțiilor și ipoteza scenariului în care unitățile școlare vor fi nevoite să desfășoare învățământul online.
Referitor la acest aspect, inspectorul general școlar a informat că din cauză că, în județul Argeș sunt unități școlare care nu au suficiente tablete ar putea interveni dificultăți de desfășurare a orelor în format online.
De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Argeș a comunicat că pentru a veni în sprijinul unităților școlare va accesa fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență ce vor viza dotarea școlilor și formarea competențelor digitale ale personalului didactic.

CITESTE SI CONSILIUL NAŢIONAL AL ELEVILOR: ”Cu aproape trei săptămâni înainte de redeschiderea şcolilor, nu ştim care sunt măsurile pe care va trebui să le respectăm”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii