Web Analytics
scris vineri, 26.04.2024

Admitere liceu 2024. Testările de limbă străină și probele de aptitudini încep pe 21 mai

Pentru admiterea la liceu 2024, testările de limbă străină și probele de aptitudini pentru liceele vocaționale încep în data de 21 mai și durează până pe 24 mai, conform calendarului oficial. Înscrierea pentru aceste probe se face în zilele de 16 și 17 mai, scrie Edupedu.ro.

Admitere liceu 2024. Testările de limbă străină și probele de aptitudini încep pe 21 mai

Citește și: Liceele de stat, fără niciun candidat promovat la BAC în ultimii 4 ani

În perioada 13-15 mai se eliberează anexelor fişelor de înscriere pentru elevii sau absolvenţii care doresc să participe la probele de aptitudini, la probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă.

Pe 13 mai, inspectoratele școlare vor publica broșura cu informațiile referitoare la admiterea la liceu pentru anul școlar 2024-2025, potrivit calendarului oficial. Broșura conține numărul de locuri la liceele din județ, specializările, codurile și media ultimului admis în anul școlar anterior.

Citește și: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Pentru al doilea an consecutiv, media claselor gimnaziale nu mai este luată în calcul pentru admiterea la liceu. Înscrierile pentru admiterea la liceu, în 2024, vor începe pe 11 iulie, iar repartizarea candidaților are loc pe 24 iulie, după cum se arată în calendarului oficial.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită