Web Analytics

Argeș. Doi indivizi cu cagule săreau gardul și furau din mașinile aflate în curți! 30 de spargeri la miez de noapte!

de | 26.04.2024 14:58 | Actualitate, Home

Joi, 25 aprilie, polițiștii din Albota au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată (30 de acte materiale), și au reținut doi bărbați, cu vârstele de 29 și de 31 de ani, ambii din Ilfov.

Citește și: Executorul judecătoresc Moromete a pierdut la ÎCCJ procesul cu fosta soţie

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, anchetatorii au stabilit că anul trecut, în noaptea de 18 spre 19 mai, între orele 00:00-03:30, cei în cauză au pătruns în curțile a 30 de case de pe raza comunei Bradu, prin escaladarea gardului, purtând mănuși și cagule.

Valoarea totală a prejudiciului a fost stabilită la aproximativ 5.000 de lei, bunurile fiind sustrase din mai multe autoturisme care erau lăsate neasigurate.

Conform sursei citate, în baza unui probatoriu complex administrat în cauză au fost identificate persoanele bănuite, iar în ziua de 25 aprilie cei doi bărbați au fost depistați de polițiști pe raza orașului Pantelimon, judetul Ilfov, fiind conduși cu mandat la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, împricinații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de vineri, 26 aprilie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *