Web Analytics
scris vineri, 26.04.2024

Alina Gorghiu și ministra Justiției din Republica Moldova, la pas prin Argeș

Veronica Mihailov-Moraru, ministra justiției din Republica Moldova, a fost în vizită în Argeș împreună cu Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș.

Alina Gorghiu și ministra Justiției din Republica Moldova, la pas prin Argeș

Dimineața au fost în vizită la Penitenciarul din Mioveni. „Investițiile în sistemul penitenciar sunt o necesitate, iar aici, la Mioveni, urmează să se construiască aproape 200 de locuri noi de detenție. Mulțumesc, directorului general al ANP, Dan Halchin și directorului de la Mioveni, Patric Ghebaru!”, a transmis Alina Gorghiu.

Au urmat discuții cu avocații și notarii din Argeș despre cum sunt profesiile juridice și despre extinderea protocolului de cooperare pentru educație juridică cu omologii din Republica Moldova.

Citește și Angajaţii din Registrul Comerţului, protest la Ministerul Justiţiei

Apoi, tineri de la Liceul I.C. Brătianu au organizat un proces la Curtea de Apel Pitești, pe tema traficului de droguri. „Tinerii au avut pledoarii impecabile”, a spus Alina Gorghiu.

La final, Corala Bărbătească a Arhiepiscopiei a interpretat câteva melodii, fiind prezent și ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

„Mulțumesc, Veronica, pentru aceste zile! Mulțumesc și președintei Curții de Apel Pitești, Raluca Emilia Trandafir, decanului Baroului Argeș, Dragoș Niculescu, și reprezentantului Camerei Notarilor în Consiliul Uniunii, Marin Cârstoiu”, a mai spus Alina Gorghiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită