Web Analytics

Şcoala de fotbal din Londra a lui Gabi Dumitru are patru jucători la Naţionala U14

de | 18.07.2019 13:19 | Sport

Un nou sezon competițional se încheie la Eagles Football Academy, școala de fotbal din Anglia deținută de fostul fotbalist al FC Argeș, Gabi Dumitru. O perioadă cu multe realizări din toate punctele de vedere, în care evoluțiile copiilor au continuat să vadă de la meci la meci. Oameni importanți s-au alăturat acestui proiect, începând cu Helmut Duckadam, președintele de onoare al academiei și ambasador Eagles Football Academy la nivel european, Bogdan Apostu și Ricardo Caichjian, directori ai companiilor de impresariat Fusion Group Agency și AMA Global, companii cu peste 400 de jucători transferați în trei ani și jumătate, inclusiv ultima perioadă de mercato. În prezent școala de fotbal are patru jucători chemați la echipa națională U14 și alți doi monitorizați de naționala U15.

„În urma întâlnirii cu David Garlan, am pus bazele uneia dintre cele mai importante colaborări, cea cu InStat, cea mai mare platformă de monitorizare a performanței jucătorilor din lume. Proiectul nostru s-a dezvoltat la nivel european, reușind să deschidem și în capitala Spaniei, la Madrid, un proiect care avem încredere că va căpăta în scurt timp o foarte mare amploare, datorită parteneriatului cu academia spaniolă FC Leganes, care ne oferă avantajul de a ne antrena pe baza de pregătire a acestora și de a juca într-o competiție superioară.
De asemenea, am adus plus valoare academiei prin faptul că am semnat contract pentru o nouă bază sportivă pentru zona de nord a Londrei, o bază ultramodernă, reușind în acest moment să ne desfășurăm activitatea cu toate academiile la cele mai înalte standarde. Pe lângă toate acestea avem cel mai profesionist și de succes staff, un staff format din oameni cu mare experiență, experiență de peste 20 de ani, atât la nivel de juniori, cât și la seniori, oameni acreditați la nivel internațional de către UEFA, foști fotbaliști profesioniști în ligile superioare ale campionatelor României, Franței și Israelului. Suntem singura academie la acest nivel care are în staff 5 antrenori cu licența PRO și A UEFA și foști jucători la echipe precum Dinamo București, Rapid București, Universitatea Craiova, Farul Constanța și FC Argeș”, a spus piteșteanul Gabi Dumitru.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii