Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

S-a deschis „Toamna piteșteană”. Primarul a cumpărat brânză și cașcaval înainte de a merge să-și culeagă via

Joi, 12 octombrie, la ora prânzului, în Piața „Vasile Milea”a fost deschis oficial festivalul „Toamna Piteșteană”, eveniment de tradiție pentru locuitorii municipiului, aflat la ediția a XVII-a.

S-a deschis „Toamna piteșteană”. Primarul a cumpărat brânză și cașcaval înainte de a merge să-și culeagă via

Citește și: Stelică Crăciun a cerut aprobare la IPJ Argeş să-i ducă pachet în arest primarului Ion Georgescu

Primarul Cristian Gentea – cel care a deschis, practic, acest târg al recoltei – a făcut un prin tur printre comercianții de legume, fructe, must, carne și brânzeturi, însoțit fiind, printre alții, de city-managerul Lucrețiu Tudor, de viceprimarul Gelu Tofan, de deputatul Nicolae Georgescu, de subprefectul Bogdan Minciunescu, de directori ai unor instituții publice etc.

Așa cum a declarat, de la bun început, când a intrat în acest târg, edilul-șef al muncipiului a cumpărat brânză (de la un producător din Bârla; și vicele Tofan a luat tot de acolo), cașcaval afumat (de la cineva din Albota), roșii (cu 8 lei kilogramul; a luat două kile, ca și viceprimarul Tofan), un borcan de aperitiv, cu vinete coapte și ardei (15 lei), plus nectar de cătină, suc de aronya, creme de diferite plante etc.

Cristian Gentea a spus că a făcut aceste cumpărături, „deci, îmi iau de toate, mai ales că mâine culeg via la mine la țară și trebuie să fiu pregătit…

Primarul a explicat și prin ce excelează acest târg: „Anul acesta am încercat să creem o platformă specială, care să le placă și vizitatorilor și să ofere oportunități pentru desfacere comercianților. Sper ca oamenii să aprecieze acest lucru și să vină în număr cât mai mare”.

În ceea ce ne privește, apreciem modul în care se prezintă acest târg anul acesta la Pitești: este aerisit, curat, civilizat, cu elemente de decor ingenioase, plăcute privirii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *