Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

Stelică Crăciun a cerut aprobare la IPJ Argeş să-i ducă pachet în arest primarului Ion Georgescu

„N-am văzut pe vreunul de la PSD sau pe toţi care au furat cu Georgescu să se ducă să-l ajute la necaz”, spune Crăciun, care este în proces cu edilul
Crăciun cere oficial protecție pentru primarul din Mioveni, ca să nu fie asasinat după gratii pentru ceea ce știe despre persoane importante

Controversatul om de afaceri din Mărăcineni, Stelică Crăciun, cel care, în februarie anul trecut, l-a agresat în sediul Primăriei Mioveni, chiar pe edilul-şef Ion Georgescu, faptă pentru care acesta l-a dat în judecată, a făcut un gest la care nu se aştepta nimeni. Joi, 5 octombrie, a doua zi după ce procurorii DNA l-au săltat pe primar în dosarul de trafic de influenţă, s-a adresat în scris comandantului Poliţiei Argeş, solicitând să i se aprobe „aducerea unui pachet cu alimente la arestul IPJ pentru numitul Georgescu Ion, reţinut de DNA”.
Pentru că am avut rezerve în legătură cu acest gest, date fiind, cum spuneam, divergenţele anterioare dintre cei doi, l-am sunat pe Stelică Crăciun, cerându-i lămuriri.

Stelică Crăciun a cerut aprobare la IPJ Argeş să-i ducă pachet în arest primarului Ion Georgescu

„În primul rând, eu sunt creştin ortodox şi fac şi fapte de caritate. Nu sunt un interlop, cum mă consideraţi voi. Şi n-am văzut pe vreunul de la PSD sau pe toţi care au furat cu Georgescu să se ducă să-l ajute la necaz. Eu n-am făcut cererea la mişto, că mulţi aşa zic. Nu! Dacă mi se aprobă, merg frumos, îi cumpăr mâncare, ţigări, apă şi le duc acolo. Pomană se face şi cât trăieşti, nu numai după ce nu mai eşti. Acum depinde de Gherghe, că el trebuie să aprobe. Dar el cum nu e un creştin ortodox, nu e cu credinţă în Dumnezeu, s-ar putea s-o respingă. (…) Încă o dată spun, Georgescu a fost ospătar la mine la nuntă. Deci, eu n-am avut nicio treabă cu el, pe noi ne-au încăierat unii din Poliţie. (…) Eu aşa sunt: am fost şi la Mînzînă când au avut percheziţii, să le duc platouri cu mici, cu mâncare, că la percheziţii se stă mai multe ore şi nimeni nu se gândeşte să le ducă mâncare; toţi ai lor de la PSD stau pe margine şi râd” – ne-a declarat Stelică Crăciun.

Citește și Ziarista Emilia Şercan, despre Stelică Crăciun: “E clar că a fost un pion!”

„O să-l mintă în continuare, să nu spună de ăla, să nu spună de ălălalt, ca să-l belească”

Dar iniţiativele sale de acest gen nu s-au oprit aici. În ziua următoare, adică vineri, 6 octombrie, el a făcut o nouă adresă oficială către comandantul IPJ Argeş, cerând, nici mai mult, nici mai puţin, ca Ion Georgescu – între timp, primarul fusese arestat preventiv – să fie protejat fizic acolo unde se află, după gratii, pentru a nu fi omorât (!). Pentru că – ne-a declarat Crăciun – în arest, cei din sistem „o să-l mintă în continuare, să nu spună de ăla, să nu spună de ălălalt, ca să-l belească”.
Pentru conformitate, Stelică Crăciun ne-a trimis această a doua adresă către şeful IPJ Argeş, în care sunt prezentate mai multe nume de autorităţi (poliţişti, procurori, judecători) care ar face parte dintr-o aşa-zisă Grupare ce se ocupă, printre altele, cu „fabricatul de sesizări şi dosare”, cu „şantajatul şi înşelatul prin delapidare” şi, în fine, cu „eliminatul”.

„Georgescu Ion este o povară pentru Grupare, iar el trebuie eliminat (asasinat) pentru a nu colabora cu organele de cercetare penală” – scrie Stelică Crăciun în respectiva adresă de atenţionare a şefilor Poliţiei Argeş. Doamne fereşte!
„Şi acum le voi face eu plângere infractorilor din sistem, pentru delapidare, şi îl pun martor pe Georgescu. Deci, îl trec parte vătămată, că nu e numai infractor. El trebuie să spună tot, cum l-au şantajat. Ai înţeles? De aia am făcut adresa asta: dacă se întâmplă ceva cu el în arest sau la puşcărie, ei să fie primii răspunzători!”

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Stelică Crăciun nu e chiar aşa de fraier să nu se prindă: «Cred că sunt pe tehnică!»”

Citește și Exclusiv. Stelică Crăciun a fost prins conducând cu permisul suspendat. Polițiștii i-au făcut dosar penal

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *