S-a deschis cel mai tare magazin de pescuit şi vânătoare din judeţ

de | 10.03.2011 14:23 | Politica si Administratie

«Hunting&Fishing Royal» nu este doar cel mai mare magazin de profil din Argeş, dar gama de produse pe care o oferă acoperă chiar şi cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi. Branduri foarte cunoscute pescarilor şi vânătorilor se regăsesc pe rafturile şi în vitrinele de expunere: Daiwa, Shimano, Okuma, Jaxon, Trabucco, Rapala, Dynamite Baits, Cormoran, Korda (lansete, vergi, mulinete, momeli, accesorii, echipamente pentru pescarii profesionişti şi începători); Baikal, Benelli, Blaser, Browning, Rizzini, Stoeger, Steyr, Mannlicher, Winchester, Zastava, Mauser (arme de vânătoare, muniţii şi echipamente, articole pentru autoapărare, spray-uri paralizante, pistoale cu aer comprimat, pistoale cu gaz etc.).; echipament de camping, corturi, scaune; optică, binocluri, lunete, alte accesorii. Magazinul se adresează nu doar pescarilor şi vânătorilor profesionişti, care doresc un echipament de top, ci şi începătorilor, iar preţurile pe care le practică sunt accesibile pentru orice buzunar. De asemenea, articolele comercializate aici se adresează şi firmelor de protecţie şi pază.
În luna martie, clienţii magazinului vor putea beneficia de reduceri cuprinse între 10 – 30%. Asta pe lângă faptul că preţurile sunt cele recomandate de importatori, întrucât produsele oferite sunt furnizate direct de către aceştia.

„Intenţionăm să devenim chiar un brand în domeniu”

Deja s-au făcut demersurile legale pentru înfiinţarea unei asociaţii proprii, în cadrul căreia să funcţioneze şi un club privat, Hunting&Fishing Club. Asociaţia dispune de un spaţiu de întâlnire a membrilor clubului, pentru diverse seminarii sau cursuri pe teme de legislaţie în domeniul vânătorii şi pescuitului şi colaborează cu personalităţi din lumea pescarilor profesionişti, campionii naţionali piteşteni la crap Marius Barb şi Marius Din. Pentru cei care se vor înscrie în clubul Hunting&Fishing am aflat că se va stabili o cotizaţie modică şi că vor primi un carnet de membru; ca beneficii, vor avea reduceri pe anumite bălţi, unde se vor organiza antrenamente, cursuri locale, zonale, se vor bucura de sponsorizări la concursurile la care vor participa, la nadă, momeluri şi tot ce înseamnă echipament de pescuit, bineînţeles cu nişte discounturi substanţiale sau poate chiar sponsorizare de 100%.  Ideea acestei afaceri a pornit de la un hobby comun al asociaţilor, ne-a spus Dragoş Ureche, managerul magazinului. Conducerea firmei intenţionează să organizeze excursii pentru partide de vânătoare şi pescuit, în Delta Dunării sau în străinătate. „Câţiva prieteni au fost la o vânătoare în Africa, prin firma noastră. Este un hobby care acaparează din ce în ce mai mulţi oameni. În funcţie de rezultate, sperăm să putem deveni un brand.”, ne-a mai spus managerul. În prezent, se lucrează şi la editarea unei reviste proprii Clubului Hunting&Fishing. Broşura va cuprinde articole din domeniu, noutăţi, locuri bune de pescuit şi de vânătoare, recomandări de la specialişti, promoţiile magazinului, rezultate de la partide de pescuit şi vânătoare, cu poze, secretele celor care ajung la performanţe, povestiri, bancuri, capturi, divertisment. Există şi o pagină web a firmei Hunting&Fishing Royal, care poate fi accesată la adresa www.huntingfishing.ro. Magazinul este situat în Piteşti, pe Bulevardul Republicii (tronson B), în apropierea Gării. (Adriana Gândilă)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed