Web Analytics

Ridicol marca Răuţoiu la Câmpulung / Cu buldozerul în campania electorală. Bulevardul Pardon a devenit şantier pentru voturi

de | 1.10.2020 13:05 | Actualitate, Politica si Administratie

După ce că a întins cu aproape doi ani peste termen lucrările de amenajare a Pieței Primăriei Câmpulung, familia Răuțoiu și vestitele ei firme au prins subit viteză, iar cu douã sãptãmâni înainte de algeri au băgat buldozerul în Bulevardul Pardon. Și asta după ce primarul Țâroiu anunțase încă din august că a semnat ordinul de începere a lucrărilor ample de reabilitare a centrului municipiului, cu deosebire pe bulevard. Constructorul a considerat că o zi în plus peste întârzierea de un an și jumătate – da, și în acest caz e vorba de o întârziere! – nu mai este de acceptat, dar astfel a provocat stupoare.
Calea pietonală a Bulevardului Pardon a devenit un șantier chiar în zi de mare sărbătoare religioasă (Înălțarea Sfintei Cruci) și chiar în prima zi a noului an școlar, pe 14 septembrie, de nu mai avea loc nimeni pe centru. Acum, dupã alegeri, se așteaptă intrarea în normal: lucrările vor fi reduse treptat, iar proiectul de reabilitare se va încheia înainte de următoarele alegeri locale.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii