Web Analytics

Ridicat de mascați după ce a tras în parcarea unui club din Bascov

de | 30.04.2022 21:55 | Actualitate

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, în urma unei filmări, în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt și proferând amenințări.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii și amenințări.

Astfel, în urma activităților specifice, desfășurate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Secției Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iași, care locuiește, fără forme legale, în Pitești.

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuința bărbatului, unde au identificat și ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *