Web Analytics

Revista Piatra Craiului din Rucăr-Muscel a împlinit patru ani

de | 28.05.2015 14:35 | Cultură

În urmă cu 4 ani, un grup de oameni inimoşi, în număr de şapte, am constituit Cenaclul Literar-Artistic ,, Mihail Lungianu” din Rucăr-Muscel, iar trei luni mai târziu, în aprilie 2011, în ajun de Paşti, a apărut primul număr al revistei trimestriale  de actualitate, cultură şi tradiţii, redactată de cenaclu și intitulată ”Piatra Craiului”.
Cenaclul şi colectivul redacţional au depus multă pasiune şi muncă pentru apariţia unei publicaţii rucărene în peisajul presei muscelene. Am atras în jurul cenaclului şi al revistei, multe personalităţi de cultură, din educaţie, şi din alte domenii, din Rucăr, Muscel şi din ţară, îmbunătăţind număr de număr calitatea revistei noastre. Revista a fost primită foarte bine de confraţii din presa scrisă şi audio-vizuală, de publicul cititor, dar cu toate acestea, mai avem multe lucruri de îmbunătăţit, atât la cenaclu, cât şi la revistă, pentru a ridica permanent calitatea revistei la cele mai înalte standarde.
La data la care scriem aceste rânduri, am scos 14 numere, revista a împlinit patru ani, ajutorul sponsorilor pe care-i felicităm şi le mulţumim, fiindu-ne de mare folos, fără sprijinul lor financiar revista n-ar fi putut să apară.
Despre cenaclul şi revista noastră, s-a scris şi s-a vorbit în presa musceleană, argeşeană şi posturile locale şi naţionale de televiziune, pentru care suntem mândri de ceea ce am reuşit şi promitem, cu toate greutăţile întâmpinate, vom merge înainte, pentru că între noi există o solidaritate.
Spre ştiinţa publicului, revista noastră a pătruns aproape în întreaga ţară, în mari oraşe şi municipii, în multe sate şi comune, precum şi în alte ţări din 2 continente: S.U.A (California) şi Europa (Franţa-Corsica şi Spania).
Membrii fondatori ai cenaclului şi revistei urează cu acest prilej „LA MULŢI ANI”, revistei ,,Piatra Craiului” la împlinirea a 4 ani de apariţie şi trecerea în anul 5.
Stoian Cornel, secretar Cenaclul Literar-Artistic „Mihail Lungianu” din Rucăr-Muscel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii