Web Analytics

Replici dure între Dănuț Dinu și primarul Ionică: „Cheltuiți banii primăriei degeaba!”

de | 23.02.2017 18:10 | Politica si Administratie

danut dinu

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Pitești s-a aflat un proiect inițiat de primarul Cornel Ionică privind aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru realizarea ”Pasajului Rutier Străzile Craiovei – Târgul din Vale”. Aprobarea proiectului a creat un moment de panică în Consiliul Local. Primarului Ionică „i s-a făcut rău” când a auzit opinia consilierului Dănuț Dinu despre pasajul de pe Craiovei.

„Nu se justifică proiectul. Traficul e normal în acea zonă”, a declarat în ședința de Consiliu Local de joi, 23 februarie, consilierul Dănuț Dinu.

Care a fost reacția lui Cornel Ionică? A acuzat probleme de sănătate: “Domnul Dinu, mi-e rãu! Caut cuvintele ca să nu vă supăr cu ceva! Nu pot să cred ceea ce spuneți, vă spun prietenește! Veți regreta amarnic atitudinea dvs. pe mai multe puncte pe ordinea de zi. Şi cu locuinţele sociale v-aţi opus. O sã regretați, domnul Dinu! ”, a spus Ionicã.

Replica consilierului Dănuț Dinu: ‘Mã amenințaţi? O să fiu de acord cu dumneavoastră cu proiectele care merită realizate. Cheltuiți banii primăriei degeaba!”.

Cornel Ionică nu s-a lăsat mai prejos și a replicat: „Domnule Dinu, cand se va face proiectul ãsta, o sã mergeți cu mașina pe la Titu, ca sã nu treceţi pe pod!”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii