Web Analytics

Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș

de | 26.04.2024 13:40 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Vineri, 26 aprilie, liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș. I-a avut lângă el pe cei care candidează din partea partidului pentru alegerea, la 9 iunie, a noului Consiliu Județean, dar și pe primarul Cristian Gentea, alături de ministra Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu și de alți parlamentari PSD de Argeș.

Citește și: Gentea deschide lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Pitești

Încrederea pe care dumneavoastră, dragi argeșeni, mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ. Am preferat ca în acești patru ani să vă dovedesc respectul pe care vi-l port prin fapte și rezultate concrete.

Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Alături de dumneavoastră am reușit!

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș pentru a continua proiectele de dezvoltare a județului nostru, alături de echipa de conducere, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.

Am alături o echipă de candidați la Consiliul Județean formată din oameni cu expertiză. Ni s-au alăturat noi colegi care cu siguranță vor aduce un plus de valoare.

Le mulțumesc colegilor primari, parlamentari, doamnei ministru Simona Bucura Oprescu și domnului primar Cristian Gentea, pentru că ne-au fost alături la acest moment important.

Este o dovadă că echipa PSD Arges este la fel de puternică, de unită și de determinată pentru crezul nostru: Argeșul Pe Primul Loc” – a spus președintele Ion Mînzînă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *