Raed Arafat: “România e mult sub media de vaccinare pe plan mondial!”

de | 9.10.2021 12:01 | Actualitate, Home

Raed Arafat a declarat, vineri seara, la Digi24, că România se află sub media de vaccinare la nivel mondial. “Nu media europeană, media europeană este mult mai sus. Media mondială, care include Africa, Asia, toată lumea, este 45%, iar noi suntem mult sub”, a precizat șeful DSU. Arafat a mai spus că peste patru miliarde de oameni s-au imunizat deja în toată lumea.

CITESTE SI STUDIU: Imunitatea oferită de vaccinul Pfizer scade semnificativ la câteva luni de la a doua doză

“Media de vaccinare pe plan mondial este de 45%. România este sub ea. Nu media europeană, media europeană este mult mai sus. Noi sutem undeva pe la 30, 30 şi ceva la sută. Media mondială, care include Africa, Asia, toată lumea, este de 45%”, a afirmat Arafat, la Digi24.

Cu privire la teroriile conform cărora vaccinurile ar face rău, Arafat spune că dacă ar fi existat probleme, acestea ar fi apărut deja și recomandă, încă o dată, informarea din surse oficiale și științifice.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...