Web Analytics
scris miercuri, 15.02.2023

Prefectul de Argeș, despre jignirile aduse de Elena Lasconi: „Fiecare se califică și prin ce scoate pe gură”

La o conferință de presă susținută miercuri, 15 februarie, prefectul Radu Perianu a vorbit, printre altele, și despre cuvintele pe care primărița de la Câmpulung i le-a „aruncat” acestuia. Săptămâna trecută, după o conferință a USR, Elena Lasconi spunea despre prefect: „acest nenorocit de Perianu… Uitați-vă ce fel de om e, ce caracter! Ăsta e om?!”.

Prefectul de Argeș, despre jignirile aduse de Elena Lasconi: „Fiecare se califică și prin ce scoate pe gură”

Citește și: Lasconi face muscelenii brașoveni

Citește și: Prefectul de Argeș: „Procesul pentru bulevardul Pardon a durat prea mult. În cel mult două termene trebuia soluționat dosarul”

Prefectul de Argeș a declarat, miercuri, că nu ia în considerare vorbele primăriței : „Consider că fiecare dintre noi se califică și prin ce scoate pe gură. E alegerea doamnei Lasconi să urmeze un astfel de limbaj sau un astfel de comportament. Dacă încep să îi răspund doamnei primar așa cum vorbește dânsa, nu aș fi eu. Nu sunt nici inhibat, nici intimidat de cuvintele doamnei primar”.

Despre procesul „Pardon”, Radu Perianu a transmis că tratează în continuare, cu seriozitate, acest subiect. Dacă va face recurs, prefectul nu știe încă. „Aștept motivarea instanței. Apoi mă voi consulta cu ISC și vom vedea ce vom face. (…) Tot ce fac în activitatea de prefect este în concordanță cu legea. În plus, instituțional, colaborăm cu Primăria Câmpulung. Instituțiile trebuie să funcționeze dincolo de sentimentele cuiva”, a mai transmis prefectul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *