Protest al unor ONG-uri la Ministerul Energiei

de | 3.02.2022 09:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Comunitatea Declic şi organizaţiile Bankwatch România, Greenpeace şi 2Celsius protestează, joi, un protest la Ministerul Energiei.

ONG-urile cer soluţii concrete pentru reducerea facturilor la energie. ”Tăiaţi facturile uriaşe la energie’’, transmit organizatorii. ”În semn de protest faţă de facturile uriaşe primite la gaz şi curent, cetăţenii prezenţi la acţiune vor tăia zeci de facturi în bucăţele mici, pe care le vor preda într-un sac unui oficial din Ministerul Energiei”, potrivit unui mesaj publicat online.

Citește și: Cazul Dariei, minora traficată din Câmpulung, tulbură apele din nou într-un reportaj difuzat în contratimp de BBC

”Este factura pe care guvernanţii trebuie să o plătească, pentru lipsa investiţiilor în energie regenerabilă”, adaugă ONG-ruile. Declic va depune la minister peste 45.000 de semnături ale cetăţenilor care susţin petiţia Reduceți facturile la energie, prin investițiile verzi

FOTO: Facebook.com/declic.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.