Primarul Ion Georgescu le mulţumeşte celor care s-au implicat în campania umanitară „Venim în casa ta de Paşte”

de | 28.04.2022 11:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În perioada sărbătorilor pascale, la Mioveni s-a desfășurat campania umanitară „Venim în casa ta de Paște”. 70 de familii din municipiu, aflate în evidenţa Direcției de Asistență Socială a Primăriei Mioveni, au primit pachete cu rechizite, alimente, dulciuri, jucării sau haine.
Campania a avut loc în perioada 4-21 aprilie și a fost organizată de Centrul Cultural, Primăria orașului Mioveni și Consiliul Local.

„Mulțumim tuturor celor care au ales să doneze și care, prin gestul lor simplu, au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani! De asemenea, le mulțumim pentru implicare și unităților de învățământ – Liceul Teoretic «Iulia Zamfirescu», Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Școala Gimnazială «Liviu Rebreanu», Școala Gimnazială «George Topîrceanu», GPP «Tic Pitic», GPN «Campionii», Clubul Copiilor Mioveni”, a transmis primarul Ion Georgescu.

Citește și Primarul Ion Georgescu le mulţumeşte celor peste 200 de voluntari care au strâns gunoaiele

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed