Web Analytics

Primarul Ion Georgescu, despre ultimele rezultate ale echipei sale: „Ultimele trei meciuri au însemnat umilinţă pentru Mioveni. Să le fie ruşine!”

de | 30.09.2021 13:40 | Actualitate, Sport

# Cum comentați ultimele trei înfrângeri din campionat ale CS Mioveni în Liga I?
– Ar trebui să vorbiți cu directorul Telu Stancu sau cu președintele Dumitru Olteanu. Din punctul meu de vedere, ultimele trei meciuri au însemnat pentru echipa din Mioveni umilință. Încerc să mă debarasez de ei, în sensul că am prea multe probleme și nu o să le mai dau atenție lor. În afară de umilință, nu găsesc un alt cuvânt. Dacă ei nu au rușine vizavi de cei care îi susțin, de sponsori, de Consiliul Local, de locuitorii orașului Mioveni, eu totuși am puțină rușine. Și nu am înțeles cum, după o pauză de două săptămâni, să ai căderea asta în cap. Iar în meciul de la Constanța, să fii prost 30 de secunde sau un minut…! Nu aș vrea să mă mai asociez cu ei.

Citește și Polonezul Cierpka transferat de CS Mioveni, uimit de fotbalul din România: ”Am aflat că se joacă în mai multe sisteme în timpul unui meci”

„Mi-au promis că aduc Cupa la Mioveni, însă nu mi-au spus și anul când se va întâmpla acest lucru”

# Despre eliminarea din Cupa României ce ne puteți spune?
– O altă umilință. Îmi aduc aminte că echipa și antrenorul mi-au spus că aduc Cupa României la Mioveni, dar are dreptate antrenorul Alexandru Pelici, că nu mi-au spus și anul când se va întâmpla acest lucru. Dacă nu vede nimeni de la club și din staff-ul tehnic că portarul dă numai în tușă, ca să vină adversarul peste noi, dacă ei nu văd că fundașii, până nu vine adversarul să le rupă picioarele, nu dau în minge… Este problema lor… Nu mă mai duc la meciurile lor.

# Cum vedeți meciul care urmează, cel cu FC Argeș?
– Nu mă interesează.
# Sunteți hotărât?
– Deci, nu mă interesează! Și dacă Mioveniul câștigă campionatul sau Cupa Europei pe mine nu mă interesează! Atâta timp cât, de la Telu Stancu și Dumitru Olteanu și până la ultimul om din staff, există nepăsare și nimeni nu le zice nimic, eu de ce m-aș enerva și supăra? Mă delimitez de ei. Să facă ce vor!

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Îmi cer scuze, în numele echipei, pentru înfrângerea cu Voluntari”

„Conducătorii trebuia să își fi cerut scuze că sunt proști!”

# Cum vi s-a părut arbitrajul la aceste ultime meciuri?
– Eu vă răspund în felul următor: când te vede lumea că ești prost, îți mai dă și ăla în cap. Păi și golul de la Constanța nu a fost din ofsaid? Golul lui Farul… Treaba lor! Dacă jucătorii nu au protestat deloc! Și la meciul cu CFR-ul și altele…! Păi, ieșeam, domnule, de pe teren și gata! Dacă un antrenor și o conducere de club aveau sânge în instalație protestau, să tragă un semnal de alarmă, poate se uită cineva la televizor…! Burleanu și cu cel de la LPF nu prea au timp să privească la tv, dar poate spunea cineva că Mioveniul a făcut un protest. Dar ăștia sunt!

# În concluzie, un mesaj către echipă, către staff?
– Să le fie rușine pentru meciul de la Voluntari și pentru meciul de la Constanța! Cel puțin conducătorii trebuia, pentru puținii iubitori de fotbal din Mioveni, să își fi cerut scuze că sunt proști! Măcar să vină să spună că asta pot, că ăștia sunt. Dar nu mi se pare normal ca în primele etape, până la pauza aceea de două săptămâni, să fii pe trend și deodată să cazi în cap. Nu vi se pare ceva ciudat? Aceeași echipă, aceiași antrenori, aceiași jucători… Le urez succes și să dea Dumnezeu să-i văd pe jucători la Barcelona, la Real Madrid, să-i văd cu Cupa Campionilor și să nu fiu eu acolo! În mine au pierdut un suporter.

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Încerc tot ce e posibil, să nu le fac pe plac duşmanilor şi CS Mioveni să nu retrogradeze”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole