Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Încerc tot ce e posibil, să nu le fac pe plac duşmanilor şi CS Mioveni să nu retrogradeze”

de | 30.07.2021 10:06 | Actualitate, Sport

# Cum comentați cele două înfrângeri ale CS Mioveni, cu Gaz Metan Mediaș și cu Rapid București?
– Cel puțin la Mediaș, cred că s-au speriat și ei că nu i-am învins. Iar cu Rapidul, cred că, dacă echipa era mai omogenă și nu se făceau individualisme, puteam să scoatem un rezultat bun. Mă rog!… Bineînțeles că nu acestea erau așteptările, mai ales că am jucat prima etapă acasă și mai ales că în meciurile cu Rapid am avut rezultate bune mereu. Dar, mă rog…! Noi am rămas cu aceeași echipă… Am adus doar patru-cinci jucători, iar Rapidul a adus mai mulți fotbaliști… E mult de discutat pe această problemă, dar încerc tot ceea ce este posibil, ca să nu le fac pe plac dușmanilor și echipa să nu retrogradeze.
# Cum vedeți meciul cu Sepsi, din etapa a treia?
– Sper ca, după cele două dușuri reci, antrenorul Alexandru Pelici să găsească cea mai bună variantă și să arătăm nu numai că știm să jucăm fotbal, ci să dăm și gol. Mă aștept la un rezultat bun, zic eu, având în vedere că ei joacă și în cupele europene. Mă aștept cel puțin la un meci egal la Sepsi.

„Sigur că vor veni și jucători noi. Așteptăm doi mijlocași și două vârfuri de atac”

# Aduceți și alți jucători sau mergeți în continuare cu lotul care a promovat în Liga I?
– Mai sunt transferuri de făcut până la data de 1 septembrie 2021. Sigur că vor veni și jucători noi. Așteptăm doi mijlocași și două vârfuri de atac. O parte dintre ei e posibil să vină chiar până la meciul cu Sepsi.
# Este vorba despre jucători români sau jucători din străinătate?
– Nu știu să vă răspund la această întrebare, pentru că nu mă ocup eu, clubul se ocupă de aceste transferuri. Nu știu exact…
# Care este situația financiară la CS Mioveni? Salariile jucătorilor sunt plătite la zi?
– Cel mai bine știe acest lucru conducerea clubului, dar eu zic că salariile fotbaliștilor sunt plătite la zi. Eu nu m-am implicat în acest aspect.

Citește și Gaz Metan-FC Argeş, vineri, de la ora 19.00. Sepsi-CS Mioveni, luni, de la ora 18.30

Citește și Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni: „Am plătit tribut emoţiilor de început de campionat”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cinste, primarului ; dara … si „ortacii”/in primul rand, sa puna osu’ la treaba !