Primarul Gentea reacționează: ”La FC Argeș suntem toți o familie”

de | 12.03.2022 18:09 | Actualitate, Politica si Administratie, Sport

Cristian Gentea reacționează cu privire la înfrângerea de care FC Argeș a avut parte la meciul disputat, în prima etapă din play-off, cu Universitatea Craiova. Edilul a comentat dezinformările oferite de televiziunile naționale și criticile care i se aduc, referitor la contribuția sa în dezvoltarea echipei alb-violeților:

“Asa cum ați văzut, deși de aproape două luni nu merg la meciurile disputate pe teren propriu de FC Argeș, deși nu comentez nimic, eu sunt de vină pentru tot, așa cum încearcă să vă convingă anumite posturi naționale de televiziune!

Citește și:Despre război şi pace. Plus FC Argeş şi Ion Mihalache

Aseară, cei de la unul dintre aceste posturi TV au atins limita maximă a ipocriziei: Gentea este de vină pentru înfrângerea de la Craiova, pentru că, după uriașa victorie de la Botoșani, i-a obosit pe jucători, pentru 30 min la Primăria Pitești, la ora 4 dimineața, unde i-a lăudat și le-a spus că este normal ca cea mai mare parte din banii din drepturile de televizare să meargă către ei.

Nimic despre gafa impardonabilă de aseară a lui Latovlevici, despre prestațiile lamentabile ale lui Greab sau Boldor, toate sesizate de Prepeliță!

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Nu ştiu dacă FC Argeş este dorit în play-off… Absolut nimeni nu luase în calcul victoria Farului la FCSB”

Nimeni nu spune că actuala structură a FC Argeș este una tip Asociație Club Sportiv, unde Primăria Pitești are 99% din acțiuni, iar primarul trebuie să se implice ca banul public să fie cheltuit cu cap!

Nimeni nu își amintește că Gentea, pe atunci consilier local, a fost cel care s-a ridicat în CL și i-a convins pe toți să aprobe suma cu care au fost cumpărate brandul, stema și palmaresul, iar primarul de la acea vreme a spus imediat după vot: “este o zi istorică pentru FC Argeș!!!”!

Nimeni nu își mai amintește că am stat alături de această echipa de când era în Liga 4, că am susținut toți antrenorii: Neaga, Schumacher, Dică, Eftimie, Săndoi, Badea, Moșteanu, Eduard, Paul Ciobanu!

Nimeni nu își mai amintește că eu sunt cel care l-a adus pe Prepeliță, în 30 secunde, pe Strada Mare, ca jucător la FC Argeș sau ca antrenor, fără nicio experiență, la această echipă!

Citește și FC Argeș-Voluntari, în semifinalele Cupei României. Prepeliță: ”Ne așteaptă un meci greu”

Nimeni nu își amintește că eu l-am adus pe Jean Vlădoiu ca manager general, pe o perioadă de 4 ani (!!!), adică exact durata mandatului meu, pentru că am avut încredere în el!

Nimeni nu își amintește câți bani am adus din sponsorizări pentru această echipă!

Acum, singurul vinovat pentru tot este primarul!

Eu am o singură reacție: la FC Argeș suntem toți o FAMILIE!
Vrem performanță, iar eu susțin asta de mai bine de 3 ani!

Avem posibilitatea să ne clasam cât mai bine în play-off și să jucăm măcar finala Cupei României!

Concluzionând, susțin total tandemul Prepeliță-Vladoiu, am discutat cu amândoi zilele trecute despre strategia de viitor!

Citește și:FC Argeș face istorie la Botoșani și se califică în play-off!

Nu am înțelegeri cu nimeni și vreau doar să-i mulțumim pe piteșteni!
Este singurul deziderat al meu!
Și, în curând, veți vedea cu toții că drumurile mele frecvente la București, la diverse ministere, vor da roade!

Atât în ceea ce privește terenul din jurul actualului stadion, cât, mai cu seamă, noul stadion “Nicolae Dobrin”.
Toți veți fi mândri, vă asigur!

Atașez un link, pentru ca toată lumea să își reamintească eforturile făcute pentru echipă!”, este mesajul transmis de primarul Piteștiului pe pagina personală de Facebook.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. ”La FC Argeș suntem toți o familie”
    Corect, dara … far’de expirati/in formatia de joc ; bazati-va pe tineri !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.