Web Analytics

FC Argeș face istorie la Botoșani și se califică în play-off!

de | 7.03.2022 19:36 | Actualitate, Sport

FC Argeș a ieșit învingătoare la meciul disputat cu FC Botoșani și devine ultima echipă calificată în play-Off-ul din Liga 1.

Cu locul de play-off în primejdie, Marius Croitoru, antrenorul gazdelor, a abordat meciul precaut. Cu trei fotbaliști de profil defensiv în linia de mijloc, FC Botoșani nu a forțat în începutul de meci, când FC Argeș a avut o ocazie de gol prin Ionuț Șerban.

Citește și:CS Mioveni învinsă de UTA Arad cu scorul de 2-1

În minutul 11, căpitanul „alb-violeților” a șutat peste poartă. Moldovenii au replicat timid. Până în minutul 50, au avut două ocazii notabile: în minutul 22, Dican a încercat poarta lui Greab cu un șut de la distanță, dar balonul a trecut puțin peste poartă. În minutul 47, Șeroni a trimis cu capul aproape de bara dreaptă.

Cinci minute mai târziu, FC Botoșani a deschis scorul. Sebastian Mailat, cel mai periculos jucător al moldovenilor, cu numeroase incursiuni în jumătatea adversă, a centrat din banda dreaptă.

Dintr-o fază fixă, piteștenii au egalat la 1. În minutul 71, Iasmin Latovlevici a executat excelent o lovitură liberă, iar Dobrosavlevici, scăpat din marcaj, a reluat precis cu capul, lângă bara stângă.


Citește și Finala pentru play-off! FC Argeș joacă la Botoșani luni, ora 17.30

Piteștenii au dat lovitura în minutul 81. Servit la marginea careului de 16 metri, Iasmin Latovlevici a șutat spre colțul lung. Pap a respins în față, de unde Șeroni, care s-a întors lent, a vrut să degajeze. Stoperul a respins în Ahmed Said, care se aruncase către balon, iar mingea a intrat în poartă din atacantul ghanez!

Rezultat final 1-2, iar FC Argeș prinde play-off-ul de pe locul 4 sau 5, în funcție de rezultatul pe care Farul îl va înregistra în această seară, cu Universitatea Craiova.

În primele 29 de etape, FC Argeș nu ocupase nici măcar o dată un loc de play-off!

foto GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *