Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Nu ştiu dacă FC Argeş este dorit în play-off… Absolut nimeni nu luase în calcul victoria Farului la FCSB”

de | 2.03.2022 11:30 | Actualitate, Sport

Cum comentați ultimele rezultate ale FC Argeș, victorii cu CS Mioveni și Farul și egal cu FC Voluntari?

– Dacă mă întrebați înaintea meciului FCSB-Farul cum comentez, probabil că spuneam cu totul altceva. Bineînțeles că nu mi-aș fi schimbat în acest moment părerea despre evoluția lui FC Argeș. Nu o să acuz pe nimeni, dar ultimele rezultate din fotbalul românesc arată unde se situează ca valoare fotbalul românesc. Din ce cauză? Asta este valoarea. Revenind la întrebare, pot spune că am avut o victorie normală cu Mioveniul acasă, adică echipa a tras pentru trei puncte, a meritat, chiar dacă victoria s-a concretizat printr-un autogol. Victoria cu Farul a fost o victorie a dăruirii și ambiției în fața unei echipe destul de omogene și mult mai valoroasă din punct de vedere al jucătorilor față de FC Argeș. Iar despre egalul cu Voluntariul pot spune că șansa pe care am avut-o în meciul cu Farul s-a întors printr-un ghinion în meciul cu Voluntariul. Pentru că nu a vrut să intre mingea în poartă în repriza a doua, după o primă repriză mai slabă a echipei noastre. Deci vectorii importanți ai celor trei partide cam aceștia sunt. Deci, normalitate pentru noi în meciul cu Mioveniul, șansă pentru noi în meciul cu Farul și ghinion în meciul cu Voluntari.

Citește și Misiune infernală cu vicecampioana României! FC Argeș – FCSB, joi, ora 21.00

„Mai avem șanse să intrăm în play-off, deși sunt singurul care mai crede asta”

Urmează două meciuri extrem de grele, acasă cu FCSB și în deplasare cu Botoșani…

– Eu cred că încă mai avem șanse să intrăm în play-off, deși sunt unul dintre puținii, dacă nu chiar singurul, care mai crede treaba asta. Matematic se mai poate, dar după ultimul rezultat din Liga I nu știu dacă FC Argeș este dorită acolo, în play-off. Dar noi vom face tot ce este omenește posibil, tot ce depinde de noi și vom juca ambele meciuri pentru a intra în play-off.

Victoria surprinzătoare a Farului la FCSB a cam dat calculele peste cap pentru FC Argeș…

– Cu tot respectul! Aveți cauzalitatea pentru care fotbalul românesc se află acolo unde este. Mai mult de atât nu o să comentez și credeți-mă că nici nu îmi stă în caracter să comentez mai mult. Cred că am dat un răspuns potrivit, nu am fentat cu nimic, este o realitate, este purul adevăr. În momentul când vrei să fii sus și să produci valoare, trebuie să și joci pentru valoare.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Nu am discutat cu alţi antrenori, unii se autopropun, dar Prepeliţă merită tot respectul…”

„Mortul de la groapă nu poți să-l mai întorci…”

Un prognostic pentru cele două meciuri, cu FCSB și Botoșani?

– Vom juca să mergem în play-off. Îmi doresc, toată lumea își dorește play-off-ul… În contextul în care și la celelalte rezultate se vor alinia astrele pentru FC Argeș și dacă noi ne vom face bine treaba în următoarele două partide, avem șanse pentru play-off. Nu mai depinde de noi… Dacă reușeam să câștigăm cu Voluntariul, puneam o oarecare presiune și pe celelalte echipe. Și Voluntariul mai are două meciuri foarte grele, cu CFR-ul și cu FCSB, adică, dacă facem un calcul matematic, în contextul în care noi vom învinge FCSB-ul și celelalte echipe de acolo pierd, altfel stau lucrurile. Îmi este însă greu să cred că FCSB, indiferent de relații de rudenie și multe alte lucruri, va merge pe trei înfrângeri consecutive. Ar fi o premieră în acest campionat, dacă mă gândesc bine. Așadar, o victorie a noastră cu FCSB, coroborată cu victoria CFR-ului cu Voluntariul, ar reintroduce în ruleta aceasta rusească și FC Voluntari pentru a pierde locul de play-off. Dar deocamdată sunt doar supoziții, sunt doar prognosticuri. Nu sunt genul de om care să se gândească acum la prognosticuri, dar după meciul egal al Mioveniului de la Botoșani, am făcut toate calculele cu conducerea tehnică și nimeni, dar absolut nimeni nu luase în calcul victoria Farului la FCSB. Vorbim de normalitate, vorbim de condițiile în care s-a desfășurat respectiva partidă cu Farul, o echipă cu foarte mulți jucători suspendați și accidentați. Dar asta este. Mortul de la groapă nu poți să-l mai întorci. Acestea sunt condițiile și așa trebuie să jucăm ultimele două meciuri. M-ați întrebat despre un prognostic, iar eu vă spun că eu cred în lotul de jucători, cred în conducerea tehnică, cred în felul cum va pregăti Andrei Prepeliță meciul cu FCSB, am mare încredere în tot staff-ul tehnic și în echipă.

Citește și Ionuţ Şerban, căpitanul lui FC Argeş: „Suntem pe locul 7, nu văd de ce s-ar schimba antrenorul”

„Dacă nu intrăm în play-off, obiectivul nostru este construirea unei echipe tinere și competitive”

Dacă FC Argeș nu prinde play-off-ul, ce obiectiv rămâne pentru echipă?

– Normal că ne dorim o clasare cât mai bună în play-out, Cupa României și, dacă vreți, obiectivul meu și al conducerii administrative este să construim o echipă și să aducem jucători tineri la FC Argeș. Obiectivul nostru este construirea unei echipe tinere și competitive. Gândiți-vă că noi am pierdut cinci puncte cu Gaz Metan Mediaș. Dacă le adunam la linia noastră de clasament era altceva. Gaz Metan Mediaș este o echipă pe care acum o bate toată lumea pe linie. Iar noi am pierdut 5 puncte din 6. Asta spune totul. Ce să mai discutăm în contextul actual? Dacă nu intrăm în play-off, obiectivul nostru este o clasare cât mai bună în play-out, Cupa României sau calificarea în finala Cupei și construirea unei echipe performante.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

5 Comentarii

  1. DEMISIA,VLADOIU,PREPELITA..afara cu gloabele gen Fatai,Said,Șerban,Mezza Colli etc.. Aduceți pe cineva potent financiar,nu faci performanta cu bani publici,si aia cu zgîrcenie .

    Răspuns
    • Cred ca tu nu prea ai vazut meciurile lui Fc Arges daca spui ca Mezza Coli a fost gloaba,a fost unul din cei mai constanti jucatori ai echipei,mai uita-te si tu pe statistici daca la meciuri nu te-ai uitat.

      Răspuns
    • Sint de acord cu ce spune D-nul Mariys MezaColi a fost si este după părerea mea cel mai in formă mijlocaș recuperator închizător de la FC ARGEȘ A fost si este cel mai bun si constant meci de meci Merită banderola de căpitan atunci când o poartă

      Răspuns
  2. Bre nea Tudose, de ce te tot bagi mereu in seama pe echipa orasului? Nu e a ta, nu e a lui Gentea, este a iubitorilor de FC Arges care platesc taxe si impozite la Primaria Pitesti. Tu doar ai redirectionat impozitul pe profit, nu ai dat nimic de la tine. Si vedem ca asta te face sa te pricepi la fotbal, sa dai indicatii tactice, sa analizezi jucatorii, exact ca un stapân de sclavi. Rămâi in categoria ta murdara de samsari de energie.

    Răspuns
  3. Echipa a jucat până acum foarte bine. Țineți cont de lotul lor. Nu mai comentați aiurea în tramvai. Că alții fac manevre și noi nu , mergem înainte cu ce avem , cu ce putem. Îl avem pe Turda , Ișfan , Greab ,Tigan, Mezza Coli și alții pe care ne bazăm. Hai F.C. Argeș !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *