Web Analytics
scris duminică, 05.03.2023

Primarul Dumitru de la Albota despre omul de afaceri ucis de fiul de 16 ani: „Oamenii buni sfârșesc urât …”

O crimă oribilă a înfiorat Piteștiul in săptămâna care s-au încheiat iar lumea nu încetează să se cutremure de fapta diabolică a unui copil de 16 ani care și-a ucis tată.

Primarul Dumitru de la Albota despre omul de afaceri ucis de fiul de 16 ani: „Oamenii buni sfârșesc urât …”

Victima, Cornel Diaconescu, era proprietarul unei companii cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei. Anchetatorii nu au indicii că la crima ar fi participat și altcineva. Avocatul adolescentului a cerut o expertiză psihiatrică.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/pitesti-tanarul-care-si-a-omorat-tatal-dadea-petrecere-cu-cadavrul-ascuns-sub-un-morman-de-haine-243537/

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, fost coleg cu bărbatul, a scris pe pagina sa de Facebook:

„Cornel Diaconescu a lucrat la Dacia Service , un om deosebit ! O perioada mi-a fost șef, am auzit ca fiul sau se droghează . Oamenii buni sfârșesc urat , păcat ! Condoleanțe familiei !

 „Am auzit că se droga, am auzit că bea, că era într-o trupă de asta cum sunt în ziua de azi. Soția i-a spus ”Hai să facem ceva, că fiu-tău a luat-o razna rău de tot”. Și a zis că se ocupă el. Se ocupă el și nu e niciun pericol și uite ce pericol a putut să fie”, a mai declarat acesta.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *