Web Analytics

Primarul de la Corbi vrea să se întoarcă în PNL

de | 4.05.2017 12:58 | Politica si Administratie

corbi

Virgil Baciu, primarul comunei argeşene Corbi, vrea să revină în PNL Argeş, partid pe care l-a părăsit anul trecut, din cauza neînţelegerilor cu fostul preşedinte al filialei, Iani Popa.

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, spune că Virgil Baciu şi-a exprimat intenţia de a reveni în partid chiar înainte de alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene. „Dl Baciu ne-a adresat o cerere de a reveni în PNL. După tot ce s-a întâmplat şi-a dat seama că locul dumnealui nu este la ALDE. Nu a depus nimic oficial, doar şi-a expus dorinţa în faţa unei echipe rebrenduite a PNL Argeş”, a afirmat Gelu Tofan, joi, 4 mai, în timpul unei conferinţe de presă ce a avut loc la sediul PNL Argeş.
„Virgil ce a avut, nu cred că a avut cu organizaţia, ci cu anumite persoane din conducerea PNL-ului. Eu, la momentul potrivit, în şedinţa CJEx-ului am refuzat să discutăm problema Corbi, întrucât nu era normal în precampanie să discutăm despre disputa Virgil şi Iani. Nu avea rost şi lucrurile au luat altă întorsătură. În sfârşit, organizaţia Corbi ne-a spus că ei sunt o familie acolo, şi cu primarul şi cu toţi ceilalţi, urmând să vedem ce se va putea face şi în următoarea perioadă cu această organizaţie”, a declarat preşedintele CODA, Doru Georgescu.
„Noi intenţionăm ca toţi primarii care au fost aleşi pe listele PNL Argeş să îşi păstreze identitatea. Cred că dl Baciu o să fie reprimit. O să fie supus unei dezbateri în Biroul Permanent Judeţean şi, în funcţie de vot, va fi reprimit”, a mai adăugat Gelu Tofan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii