Primăria oraşului Mioveni continuă să susţină plata online a taxelor şi impozitelor locale

de | 9.07.2015 06:56 | Politica si Administratie

Potrivit unor date transmise de către reprezentanţii Primăriei Mioveni, de la începutul anului până la 1 iulie 2015, și-au achitat online taxele și impozitele 70 de contribuabili din această zonă administrativă.
Reamintim că impozitele şi taxele locale, datorate bugetului local al oraşului Mioveni, pot fi achitate şi online utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare.
Cei interesaţi să utilizeze acest serviciu sunt rugaţi să se prezinte la sediul Primăriei, Biroul Impozite şi Taxe, în vederea solicitării emiterii informaţiilor de autentificare în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor utilizând Cardul Bancar.
În urma depunerii cererii pentru obţinerea informaţiilor de autentificare se vor genera pe loc la ghişeele instituţiei datele de acces la Sistemul de plată Online care se vor înmâna contribuabililor solicitanţi.
În plus, cetățenii nu plătesc comision pentru tranzacțiile efectuate online, acesta fiind suportat integral din bugetul local.
Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail la adresa: impozitesitaxe@primariamioveni.ro. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii