Web Analytics

Primăria Mioveni caută recenzori pentru colectarea datelor recensământului populaţiei şi locuinţelor

de | 17.02.2022 12:30 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Primăria orașului Mioveni informează că încheie contracte de prestări servicii pentru 8 recenzori pentru autorecenzarea asistată (ARA) și 26 de recenzori pentru colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din orașul Mioveni.

MODALITATEA DE CONTRACTARE: contract de servicii;
PERIOADA DE CONTRACTARE A SERVICIILOR: participarea la instruirea organizată de Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului, la o dată comunicată ulterior; colectarea datelor în teren:
• Autorecenzarea asistată (ARA): 14.03-15.05.2022;
• Recenzarea prin efectuare interviu de către recenzor în teren: 16.05-17.07.2022.
Vârsta minimă de participare la astfel de acțiuni este de 18 ani, cu studii medii absolvite (diplomă absolvent de liceu).

Citește și Continuă testarea gratuită Covid-19, la spitalul din Mioveni

Plata recenzorilor care asigură autorecenzarea asistată în perioada de autorecenzare se face în funcție de numărul de chestionare pentru care se asigură asistența, la un tarif de 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”.

„Plata recenzorilor care își desfășoară activitatea în teren, prin interviu față în față, se face în funcție de numărul de chestionare completate, la un tarif de 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”. Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea unei cereri, care se va depune, împreună cu o copie a actului de identitate, la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, zilnic, de luni până joi, între orele 08.00-16.00, și vineri, până la ora 14.00, anunță municipalitatea.

Citește și Primăria Mioveni derulează un sondaj în vederea consultării opiniei publice cu privire la principalele nevoi și probleme ale comunității

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *