Web Analytics

Primăria Mioveni derulează un sondaj în vederea consultării opiniei publice cu privire la principalele nevoi și probleme ale comunității

de | 31.05.2021 12:21 | Actualitate, Politica si Administratie

În vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Orașului Mioveni pentru perioada 2021-2027, Primăria Mioveni derulează un sondaj în vederea consultării opiniei publice cu privire la principalele nevoi și probleme ale comunității locale.
Astfel, în perioada 31 mai – 20 iunie 2021, reprezentanți ai Consiliului Local Mioveni și echipe de liceeni voluntari se vor prezenta la domiciliul cetățenilor cu un chestionar, iar răspunsurile, sugestiile și nemulțumirile cetățenilor vor avea o mare importanță pentru a constata necesitățile reale ale orașului și direcțiile de acțiune viitoare pentru îmbunătățirea nivelului de trai.
Printre întrebările din chestionar se numără: „Care sunt problemele pe care le întâmpinați în orașul Mioveni?„ Cât de mulțumit sunteți de infrastructura utilitară din orașul Mioveni? „ Ce proiecte strategice considerați că sunt necesare în perioada următoare pentru dezvoltarea socio-economică a orașului Mioveni? ”sau „Cât de mulțumit(ă) sunteți de serviciile sociale furnizate?” etc.
Răspunsurile cetățenilor vor fi anonime, respectănd cerințele GDPR și vor fi prelucrate doar din punct de vedere statistic.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii