Web Analytics
scris miercuri, 24.12.2014

Preţurile apartamentelor din Piteşti au început să crească

În Pitești prețurile apartamentelor au crescut în acest an cu 0,7%, de la 670 euro în trimestrul patru din 2013 la 675 de euro pe metru pătrat util în trimestrul patru din 2014. Evoluția vine în contextul în care prețurile medii de listă al apartamentelor la nivel național s-au mișcat oscilant în 2014.
Astfel, cea mai mare scumpire, 6,7%, apare la Buzău, iar cea mai mare ieftinire la Arad. Evident, marile orașe, București, Cluj-Napoca și Constanța au cele mai mari prețuri cerute pentru apartamente. Potrivit unei analize a celor de la imobiliare.ro, fundul sacului pentru segmentul rezidențial a fost atins anul acesta, iar locuințele au intrat pe un trend care arată că se scumpesc ușor. Interesant e cazul Buzăului, unde prețurile medii de listă ale apartamentelor au crescut cel mai mult, în condițiile în care în județ salariul mediu net e pe la 1.400 de lei, sub media națională, sunt mai puțin de 20% din locuitori angajați, iar PIB/capita e cu o treime mai mic decât cel național.
Florin Silvestru

Preţurile apartamentelor din Piteşti au început să crească

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...