Web Analytics

Președintele Adrian Miuțescu:” I-am ajutat pe primari să își promoveze proiectele la nivel guvernamental”

de | 19.06.2021 09:01 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, îi susține pe primarii liberali din județ, ajutându-i să realizeze investițiile pe care și le-au propus. În acest sens, președintele PNL Argeș, senatorul Dănuț Bica și primarii comunelor Bârla și Buzoești, Gheorghe Voicu și Ion Tănase, au fost miercuri la Compania Națională de Investiții,  unde au fost primiți de directorul general al CNI, Manuela Pătrășcoiu. De altfel, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, i-a prezentat și înmânat o listă cu proiectele prioritare ale primarilor liberali ministrului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Atilla, la vizita acestuia din județ, din aprilie. În plus, președintele PNL Argeș organizează periodic întâlniri cu edilii din județ.

CITESTE SI Conducerea PNL Argeș, criticată de un fost președinte al partidului: Era necesară o demisie asumată!

„Un rol important în orice partid îl are armata primarilor, care este o armată de lideri, de generali, care trebuie să fie în prima linie a bătăliilor politice din fiecare județ. Întotdeauna am considerat că este obligația mea, atât în calitate de președinte, cât și în calitate de parlamentar de Argeș, să îi pun în legătură cu miniștrii din Guvern pentru a-și promova și a-și susține proiectele. Motiv pentru care în Argeș au venit în ultimul an şi jumătate foarte mulți miniștri. De asemenea, de câte ori a fost nevoie, am mers împreună la ministere și la Compania Națională de Investiții.

CITESTE SI Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu: „M-am implicat pentru ca Pitești Half Marathon să aibă loc, pe 16 mai!”

În Argeș, președintele PNL, Ludovic Orban, a venit de mai multe ori decât în oricare alt județ din țară și am fost un mediator și un organizator al acestor întâlniri. Pentru că am considerat că mesajele primarilor trebuie să ajungă la conducerea partidului, care avea și calitate de prim-ministru, pentru a putea într-adevăr să facem ceva în acest județ și a demara și a duce la capăt marile proiecte de infrastructură. Eu am o deschidere față de toți primarii, pentru ca proiectele Argeșului să devină realitate”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole