Web Analytics

Conducerea PNL Argeș, criticată de un fost președinte al partidului: Era necesară o demisie asumată!

de | 13.06.2021 18:16 | Actualitate, Politica si Administratie

Senatorul PNL Alina Gorghiu susține schimbarea conducerii organizației Argeș, având în vedere eșecul înregistrat la toate alegerile care au avut loc anul trecut și pentru care nu a existat nicio demisie din partea celor responsabili.

„Merg spre Argeș! O să mă vad cu câțiva colegi din PNL. Formula de conducere de acum este cea care a pierdut toate alegerile: europarlamentare, prezidențiale tur 1, locale și parlamentare anul trecut. Era necesară o analiză a rezultatelor, o demisie asumată, era obligatoriu să se facă loc altora care au soluții. Alegerile interne din PNL Argeș, care vor fi curând, trebuie să pună dezvoltarea județului pe primul loc, atingerea unor obiective politice necesare pentru a face reforme, oameni performanți. Eu știu un lucru clar: voi susține schimbarea în PNL Argeș! Și voi ajuta primarii, colegii, cu orice problemă au la nivel national”, scrie argeșeanca Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare.

Alina Gorghiu  a postat și o fotografie în care apare alături de Radu PerianuMihai Cotet și Narcis Sofianu.

Pe 25 septembrie va avea loc Congresul PNL în cadrul căruia se va alege noul președinte al partidului.

Înainte de Congresul din septembrie, liberalii trebuie să organizeze însă alegeri la nivel local, apoi la nivel județean.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii