Web Analytics

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu: „M-am implicat pentru ca Pitești Half Marathon să aibă loc, pe 16 mai!”

de | 12.05.2021 09:31 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a contribuit la desfășurarea unui eveniment sportiv adresat tuturor argeșenilor. Este vorba despre Pitești Half Marathon, aflat la cea de-a doua ediție, care se împotmolise în faza obținerii avizelor. Din fericire, după intervenția președintelui PNL Argeș, s-au găsit soluții pentru ca evenimentul să aibă loc la data planificată, pe 16 mai.
Din cauza pandemiei, anul trecut evenimentul nu a putut avea loc, iar anul acesta vor fi maxim 150 de participanți la toate cele 3 categorii: Semi-maraton (21 km), Cros (10 km) și Cursa populară (5 km). Zona de Start/Finish va fi în Piața Primăriei, iar traseul va fi următorul: strada Victoriei, Piața Vasile Milea, Bulevardul I.C. Brătianu, Calea București, unde se întoarce și se parcurge traseul în sens invers pentru încheierea turei. Pentru Semi-maraton vor fi necesare 4 ture, pentru Cros – 2 ture și pentru Cursa populară – o tură completă. Se va păstra distanțarea fizică, urmând ca startul fiecărui concurent să se dea din 10 în 10 secunde. Ca la fiecare competiție de acest gen, vor exista și puncte de hidratare, unde vor fi disponibile gratuit pentru alergători apă, suc, isotonic și fructe.
“La rugămintea unor sportivi, m-am implicat pentru ca Pitești Half Marathon să aibă loc, pe 16 mai. Este un semimaraton aflat la a doua ediție și era nevoie de niște avize pentru a putea fi organizat. Sunt bucuros că am putut contribui la desfășurarea acestui eveniment, care tinde să devină o tradiție în Pitești”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. Evenimentul, programat pentru duminică, 16 mai, este organizat de Pitești Triathlon Team, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și cu sprijinul Primăriei Pitești.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii